úterý 23. května 2017

Krmná řepa

Od cukrovky se liší poddruhem, tvarem a barvou bulvy. Má menší počet listů než cukrovka, kratší a tenčí řapíky. Přechodné a objemové typy snášejí spíše vlhčí a chladnější oblasti v bramborářském výrobním typu, polocukrovky vy adují hlubší, hlinité půdy s neutrální reakcí.


Korpus rostliny se skládá z tak zvaného chrástu a bulvy. Chrást je tvořen řapíkatými, lesklými a mírně zvlněnými listy , řapíky vyrůstají z pevné, dřevnaté a silně rozvětvené lodyhy.

Má nízký obsah sušiny, - , nízký obsah dusíkatých látek a vlákniny, jen asi a velmi nízký obsah tuku, asi. Hlavní živinou je sacharóza, která představuje asi. Celý rok si doma můžete sami pěstovat houby 12. Dodání zásilky kdekoliv v České Republice i na Slovensko do. Když se mi do kuchyně dostane červená řepa , recepty skoro nepotřebuju Je to tak inspirativní surovina, že se s ní vaří skoro samo.


Ale to neznamená, že pro vás pár nápadů nemám. Glosbe-Wörterbuch Tschechisch-Deutsch, Online-Wörterbuch, kostenlos. Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen.

Má méně listů a liší se barvou i tvarem. Nejznámější z nich je určitě řepa cukrová (obecně nazývaná cukrovka), pěstuje se také řepa krmná (krajově nazývaná burák nebo také burina). Slovníkové heslo řepa ve slovníku Tato stránka je rozcestník , tj. Pokud vás sem dovedl odkaz , který by měl správně směřovat na specifický význam tohoto pojmu, můžete pedii pomoci tím, že se vrátíte na odkazující stránku a tamní odkaz opravíte tak, aby vedl přímo na odpovídající. Listy řepy můžete použít stejně jako špenát.


Obsahuje málo vlákniny a dusičnanů. Doporučuje se přihnojovat. Je v ní obsaženo velké množství vitamínů, pro které je ceněna. Na pěstování není tak náročná jako cukrovka, ale potřebuje alespoň 6mm srážek ročně.


Krmná řepa nemá zvláštní požadavky na půdu a podnebí. Odrůda má skvělý potenciál. KRMNÁ ŘEPA (Beta vulgaris L.) Hospodářský význam krmné řepy Slouží ke krmným účelům. Vyznačuje se vysokým obsahem minerálních látek a vitamínů. Má vysoký produkční potenciál ve.


Jedná se o mléčné kořenové plodiny, které vyrábí mléčné mléčné výrobky u krav a koz. Tato stránka využívá cookies v rámci poskytování služeb, pokračováním prohlížení stránek souhlasíte s jejich použitím.

Velmi výnosná polyploidní víceklíčková odrůda objemového typu s bulvami válcovitého tvaru a světle žluté barvy. V osevním sledu cukrovou řepu zpravidla předchází ozimá obilnina, stále častěji se ozimá pšenice zařazuje i po včas sklizené řepě, po později. Proto ji lze lehce vytrhnout a bývá málo znečištěná od zeminy. Nejznámější odrůdy červené řepy: Betina - kulovitá odrůda řepy odolná proti chorobám, vegetační doba je 1dnů Pablo F- kulovitá odrůd.


Zdravím, krmná řepa je správná volba - myslím, že se jmenuje Bučianský žltý válec (neumím slovensky) výsev se dělá zhruba zač. Mohu nabídnout až tun. Děkujeme za podporu českého šlechtění.


Tato odrůda se vyznačuje nejen svou krásnou oranžovočervenou barvou, ale také dlouho dobou skladovatelnosti. KOSTELECKÁ BARRES - červená Oblíbená víceklíčková odrůda s válcovitým kořenem oranžové barvy. Poskytuje vysoký výnos bulev s vysokým obsahem sušiny. Prodám březí kravičku Highlan kráva - skotský náhorní skot, výborná matka, statná, v nejlepších letech, z ekochovu, vyšetřená na březost, černé.


Pro své dietetické vlastnosti vhodná pro všechna. V prostorech, kde teplota neklesá pod 0°C je velmi dobře skladovatelná. Při odběru si dovezte své vlastní pytle.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Amaranthaceae), u které se konzumuje její podzemní část.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky