středa 31. května 2017

Zahradnický substrát 70l

Schau Dir Angebote von 70l auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! V naší nabídce najdete také univerzální zahradnický substrát , zahradní rašelinu, mulčovací kůru, substrát pro muškáty i pro pokojové rostliny. Univerzálne použiteľný substrát pre výsadbu a presádzanie kvetín do truhlíkov, pre mobilnú zeleň či na výsadbu zeleniny, stromov a kríkov.


Záhradnícky substrát je organický zlepšovač pôdy, ktorý zaistí lepšie podmienky pre zdravý rast vašich rastlín. Vďaka záhradníckemu substrátu sa rastliny po vysadení rýchlejšie prispôsobia novému prostrediu. Také se velmi dobře hodí jako pěstební prostředí ve sklenících. Substrát s upraveným pH je směsí rašeliny, kvalitního vyzrálého humusu. AgroProfi Množárenský substrát s perlitem 70l.


Je vyroben z kvalitních tříděných rašelin a kompostu s vyšším podílem borové kůry. Je vhodný pro rostliny vyžadující vyšší zásobu živin. FORESTINA substrát zahradnický L Při větším odběrovém množství Vás budeme kontaktovat kvůli ceně dopravného.


Substráty FORESTINA svým složením odpovídají nejvyšším nárokům jak hobby pěstitelů, tak i profesionálů, protože se jedná o 1 substráty. Zahradnický substrát B je pěstební směs pro ovocné stromy, zeleninu i další plodící rostliny vyžadující zvýšený přísun živin. Základem ucelené řady je vždy směs kvalitní bílé a černé rašeliny. Poměr obou těchto hlavních. Substrát obsahuje hnojivo na týdnů a komplex živin pro vitalitu rostlin.


Substrát je vyrobený z rašeliny, kvalitného vyzretého kôrového humusu. Nie je vhodný pre kyslomilné rastliny. Nedoporučuje sa pre výsevy a množenie a pre rastliny citlivé na vyšší obsah živín. Na pestovanie izbových rastlín sa doporučuje substrát pre izbové rastliny.


Kokosový substrát Coco Mark 70l, lisovaný kokos obsahuje přírodní Trichodermu pro snadné pěstování. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Velmi dobré zatím nedávám, protože ještě nevím jak budou rostliny vegetovat, ale vyhovuje mi množství substrátu v balení pro výsadbu na balkonu, nezůstává zbytečně nespotřebované množství, proto je i cena vyhovující. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Substrát STANDARD zahradnický univerzální - 70l Směs kvalitní světlé a černé vrchovištní rašeliny s přídavkem minerálního hnojiva NPK na dobu týdnů. Určení: Pro výsadby na zahradách, mobilní zeleň v kontejnerech a pro pěstování květin a zeleniny na záhonech a ve sklenících. Vzhledem ke svému jedinečnému složení udržuje kyprost a vzdušnost půd a zaručuje tak dobrý růst, bohatou tvorbu kořenů a květů u všech druhů rostlin.


Substrát pro rostliny vyžadující vyšší zásobu živin, pro přesazování a dopěstování hrnkových květin, stromů a keřů, s výjimkou kyselomilných. Zadržováním slunečních paprsků umožňuje lepší využití tepla pro růst rostlin, urychluje jejich zakořeňování a přispívá k zadržování vláhy. Je vyroben ze směsi kvalitních rašelin, kůrového kompostu, minerálního hnojiva se stopovými prvky a jemně mletého dolomitického vápence.


Udržuje kyprost a vzdušnost pů zaručuje dobrý růst, bohatou tvorbu kořenů a květů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky