úterý 30. května 2017

Bubnová sekačka adela

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Video pro Vás vložil NAMIR. BDR-5Adela , která je ve.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bubnová sekačka.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Po sklopení řídítek ji můžete umístit i do zavazadlového prostoru osobního auta. Profesionálové ocení spolehlivost a výkonnost tohoto stroje, jehož kvalitu podtrhuje i garantovaná pětiletá záruka. Je vybavena modernizova-nou převodovkou, laserově řezaným rámem, novými řídítky a inovovaným uložením nožů. Vari Líza je dobrá sekačka vysoké kvality, ale pokud chcete opravdu dobrou mašinu, doporučuji vám Dakr Tekton enduro.


ADELA je jedineč- ná speciali. Tato sekačka prošla jako i další modely řady výraznou modernizací. Můžete si vybrat dvou nebo třínožový sekaci disk, kt.

Všechny modely jsou vybaveny pojezdem a koly s velkým závěrem. Všude se píše, že Adéla od Hondy je nejoblíbenější a nejprodávanější sekačkou na vysokou trávu (nebo možná vůbec). Celý obchodní název, který nese. V dobrém stavu, málo používaná. Sekačku Honda Vari Adela.


Plně funkční bubnová sekačka Honda Adéla, s pojezden, pouze talíř má olezlou barvu, stačí jen natřít. Jinak stav výborný, pravidelně měněný olej, motor perfektní, najeto cca 200motohodin! Pouze osobní odběr, Karolinka u Vsetína. Vybalení stroje a instruktáž požadujte u svého prodejce.


Poznamenejte si následující informace týkající se Vašeho. Stroje HONDA jsou technickým zbožím vyžadujícím řádný předprodejní servis a proto smí být prodávány výhradně autorizovanou prodejnou, formou. Bubnová sekačka DAKR TEKTON. Podvozek sekačky BDR 5pod takt.


Riesenauswahl an Markenqualität. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. VARI - české sekačky na vysokou trávu, které mají mnohaletou tradici!


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Slouží k sečení vysoké trávy na udržovaných každoročně sečených plochách. Prodám rotační bubnovou sekačku, novou.


Jedná se o klasickou masivní bubnovou sekačku s dvěma bubny a rotujícími vyměnitelnými noži. Lehká bubnová sekačka s dostatečnou pevností pro použití za malotraktory od HP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky