pondělí 29. května 2017

Mulčovací nůž

Ve skutečnosti je nůž do sekačky nejdůležitější součástí žacího ústrojí každé travní sekačky. Pro perfektní výsledky sekání je nezbytné, aby byl nůž k sekačce z odolného materiálu, byl řádně nabroušený a po nasazení dokonale vyvážený. Referenční číslo: 44 CK444.


Spousta lidí dělá velkou chybu v broušení nožů a tím výrazně zkracuje životnost motoru. Nůž mulčovací k WEIBANG WB 5za skvělou cenu.

Pouze na Svarecky-obchod. Najetím myši zvětšíte obrázek. Náhradní nůž , který doporučujeme použít především pro mulčování. Je samozřejmě možné s ním i. MULTIVAC bietet Verpackungsmaschinen und Komplettlösungen für Verpackungsprozesse. Zukunftsorientierte Verpackungsanlagen, Service und Ersatzteillieferung.


MULTIVAC ist ein nachhaltig wachsendes Unternehmen mit internationaler Ausrichtung.

Průměr centrální otvoru nože se dá jednoduše změnit díky hliníkovému adaptéru. U náhradních dílů GRANIT se nejedná o originální díly. Všechny ceny jsou uvedeny v € a. Nůž je vybaven sadou vymezovacích podložek a vložek, které zaručují jeho univerzální použití.


Chcete zakoupit naše produkty? To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti. První smlouva o zastoupení byla mezi firmou BG Technik a Honda Motor Co. AGRIEXPORT,AGRIMEX,KVERNELAND … 4KčCena s. Tento mulčovací nůž 3vje pro sekačky: se záběrem 127cm – 3nože v žacím. Zahradní technika, zahradní sekačky, vertikutátory, čerpadla, vodárny, křovinořezy, motorové a elektrické pily, drtiče, vysavače.


Nůž je určen pro rotační sekačky a zahradní traktorky se sběrem do koše a jeho tvar je chráněn užitným vzorem č. Vložením e-mailu souhlasíte se zasláním našich novinek a nabídkových listů, tento e-mail nebude použit žádným jiným způsobem, ani poskytnut jiným. Mulčovací nůž Dixon 3v- 36. Hver maskine dimensioneres individuelt til dine krav med hensyn til tray- og produkttilførsel, pakkeudløb, mærkning og kvalitetsinspektion. Kód zboží: Dostupnost: Sklade1.


Motorový olej SAE je moderní jednosložkový motorový olej pro benzínové čtyřtaktní motory.

Oblasti použití: Koncepce kvality zohledňuje požadavky. Dvakrát prohnutý nůž profesionální mulčovací sekačky S koupí nové sekačky většinou dostanete univerzální nůž, který funguje obojím systémem. Kdo chce ale dosáhnout nejlepšího výsledku, musí si pořídit nůž buď pro výhoz, anebo pro mulčování - podle toho, pro jaký systém sekání se rozhodne.


COSMA,FALCONERO,FERRI,ORSI. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Věříme, že zde najde nůž do sekačky úplně každý. Kdyby náhodou nějaký nůž nebo šroub chyběl, neváhejte nás kontaktovat a my vám jej seženeme.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vhodné pro většinu sekaček. Nůž je rovný se zahnutou koncovou části na každé straně.


Mélyhúzó csomagológépek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky