úterý 23. května 2017

Bubnove sekacky vari

Kostenlos Infos anfordern! Lohnt sich ab Tassen pro Tag! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Plynulé nastavení rychlosti pojezdu, jednoduše složitelná řidítka a bezpečnost. Představení bubnové sekačky Líza od české společnosti VARI naším odborníkem. Podrobně vám ukáže, jak funguje systém tohoto bubnového adaptéru a doporučí na jaký typ.

Od té doby prošly bubnové sekačky VARI dlouhým technickým vývojem, splňují přísné bezpečnostní normy Evropské unie a dnes patří k nejmodernějším na trhu. Nože jsou na disk sekačky připevněny otočně pomocí šroubů a matic s vložkami, aby se při případném nárazu na překážku na šroubu protočily a schovaly do disku. Bubnové sekačky a malotraktory VARI. Je osazena čtyřtaktním motorem VARI XP-2s obsahem 1ccm. Jak tedy vidíte, ani táhlé lány nejsou pro model DS 521Z AGATHA žádný problém.


Krom nastavitelných řídítek se model pyšní řadou nových prvků. Pokud si nebudete jistí, který model bubnové sekačky si vybrat, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám poradíme. Podvozek bubnového sečení s pojezdem, určený pro všechny pohonné jednotky VARI s odstředivou spojkou mm.

Sekačku lze použít pro původní dvoutaktní i moderní čtyřtaktní pohonné jednotky. Každý buben je vybaven čtyřmi otočnými noži. Pojez Mulčování, kg Jsme autorizovanými prodejci a servisem značky VARI a HONDA. Kaffeeautomaten für Ihren Betrieb mieten!


Typ motoru: BS 8SeriesTM. Výhodou bubnových sekaček oproti lištovým je v tom, že tráva padá stranou od bubnu, není proto potřeba. Vzápětí společnost VARI , a. Jejími následovnicemi jsou moderní bubnové sekačky Agatha a Lucina. VARI DS-521B Agatha patří mezi to nejlepší, co je možné v současné době na trhu zakoupit. Sekačka VARI má automatický sytič a převodovku pro plynulý rozjez velký koš s objemem litrů a velká kola s kuličkovými ložisky.


Ergonomická rukojeť a jednoduchý přístup ke koši zajišťuje pohodlné použití. V první řadě to je revoluční konstrukce dvojitého žacího disku, který díky. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bubnová sekačka. Sečení trávy už nemůže být rychlejší a pohodlnější. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod.


Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice.

Große Auswahl an Spezialitäten - Cappuccino – Kaffee – Café au lait! Jedná se o bubnovou sekačku bez motoru, která se jednoduše připojuje do pohonné jednotky VARI s průměrem spojky 80mm. Jejich tradiční výrobce, VARI a. Libice nad Cidlinou, nabízí ucelenou řadu strojů, která. VARI BDR-6LUCINA MAX - bubnová sekačka.


Její výhodou je multifunkčnost - odepínatelné příslušenství. Lucina MaX je vyšší řadou bubnových sekaček. Ocení ji hlavně ti, kdož sečou pro seno, či na krmení. VARI sekačka bubnová - je vhodná pro sečení vzrostlé trávy. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Posečený porost je řádkován mezi pojezdová kola sekačky. Pro dobré kopírování terénu má žací jednotka vůči šasi sekačky možnost stranového výkyvu 10° na obě strany. Sekačku pohání profesionální motor HONDA GXV 3(HP). Vari Společnost Vari , a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky