úterý 30. května 2017

Čísla na dům

Domovní čísla jsou vyrobena z kamene. Každého potěší, ozdobí dům a jsou oblíbeným dárkem k narozeninám. Vyberte si motiv z fotogalerie, nebo si napište o svůj vlastní. Tyto čísla jsou z jiné šarže a nejsou kompatibilní s čísly, které máme v běžné.


Ozdobte svůj dům vkusným, decentním označením, z kterého budete mít radost. Označte si dům odolným domovním číslem, které jej mimo jiné ozdobí.

Originální domovní čísla na fasádu dodají Vaší chalupě či domu autentický vzhled. V Ostravě jsou čísla orientační bílá na modrém podkladě, evidenční bílá na červeném podkladě a popisná červená na bílém podkladě. V tabulce s domovním číslem (tj. popisným nebo evidenčním) je někdy zcela výjimečně uvedeno i katastrální území. Keramická čísla na důznak obce Střeně. Tato čísla jsou vyráběna dle našeho originálního návrhu přímo pro naši společnost a nenajdete je proto nikde jinde v ČR.


Mamut Glue 25ml, které najdete zde. Na počátku výroby stála západoněmecká technologie firmy OKAL, na jejímž základě vznikl rodinný patrový dům s označením 117. Dům se stal hitem mezi stavebníky a díky jeho oblibě a nadčasovosti přežila stosedmnáctka dodnes.

U nás nájdete originálne popisné čísla na dom,svietniky,dekorácie do bytu či záhrady a veľa iného. Kovaná čísla popisná na dům. Vyhnete se tak často složitému vysvětlování, který je Váš dům či vcho jak se k němu dostat atd. Kdo jiný než Láďa Hruška!


Vašeho drahocenného času. Pobaví, poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří… Přijede k vám na zahradu, do dílny i do kuchyně! Vám domovní čísla z materiálů jako španělská černá břidlice, nerezová ocel,.


Možnost voľby povrchovej úpravy umožnuje esteticky vyriešiť popisné číslo domu. Všichni dobře známe smaltovaná čísla, většinou v kombinaci bílé, červené, modré, jinde zase žluté a černé barvy. Půjčka na novou střechu, kuchyň či koupelnu, nebo třeba rovnou na nový dům. Obdarovaný si pak sám vybere, na které číslo poukaz spotřebuje. Pokud chcete darovat dárkový poukaz, stačí poslat svůj požadavek včetně jména obdarovaného v e-mailu.


Tabulka vyrobená na míru. Obsahuje samolepku pro snadné nalepení. Materiál: španělská břidlice černá, 3mil. Každý dům je dobré viditelně označit číslem pro lepší orientaci.


Víte, že dům je jeden z mála lidských výtvorů, na který je nutno. Nerezové popisné číslo Dekor 1.

Vyrábíme dekorativní domovní. Už jste si někdy všimli, že život kolem nás je ovlivněn čísly? OP, čísla smluv, čárové kódy, data.


Kromě typizovaných vám vyhotovíme uliční tabule a domovní čísla libovolného rozměru a barevného provedení, případně doplněné o znak, název či. Pokud chceme, aby byly jednotlivé dveře v našem bytě či domě lehce identifikovatelné, je vhodné použít k jejich označení. Ručně vyrobené domovní číslo s erbem na oválném podkladu.


Objednejte si číslo se znakem své obce nebo se svým erbem. K číslu popisnému je vždy možné. Upevnění čísla je individuální podle typu podkladu (fasády).


Na zakázku Vám můžeme vyrobit jakýkoli design, a text. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky