úterý 30. května 2017

Sazenice jedle kavkazská

Dekorativní, vznešená a bohatě větvená. Svou pravidelnou sytě zelenou korunou ozdobí každou zahradu i balkon. Promněte v prstech její jehlice a zamilujte se do vůně jehličí s odst.


Kavkazská , korejská, numidská, ojiněná, řecká či vznešená - to je jen malý výčet přívlastků pro jedle. Tyto přívlastky jsou doplněny.

V mládí roste pomalu, má nádhernou, temně zelenou barvu. Nabízím sazenice jedle KAVKAZSKÉ 4letky. Nejkrásnější vánoční stromek,vhodný i jako okrasný na zahradu.


Krásně zakořeněné (VELKÉ KOŘENY). Aktuální ceník lesních sazenic. Je to velmi rychle rostoucí a nenáročná dřevina s baculatými šiškami vzpřímeně stojícími na větvích.


Je to druh často pěstovaný pro vánoční stromky.

Sazenice upřednostňujeme pravidelně zalévat. Květy vás potěší od dubna do května. Listy mají zelenou barvu.


Nordmanova Jehličnatý strom z čeledi borovicovité - Pinaceae a rodu jedle - Abies, o kterém lze říci, že roste v Evropě a přilehlých oblastech jako je severní Afrika, Blízký východ a Kavkaz. Růst je pravidelný, pyramidální. U nás dost často pěstovaný druh jedle mnoha kultivarů. Je odolná a její habitus velmi atraktivní.


Jsou vyšlechtěny nejrůznější kultivary lišící se. Samčí šištice jsou ve spodní části koruny, samičí pak v horní části, obvykle až na vrcholu nebo na konci větví. Kvete v dubnu až květnu. V naší nabídce najdete jak tradiční lesní jehličnany smrky, jedle , borovice a tak i konifery - okrasné jehličnany pro Vaši zahradu, půdopokryvné i zakrslé druhy tisů, klečí, jalovců i dalších méně zmámých druhů jako jsou cedry, sekvojovce, metasekvoje. Jedle Kavkazská Níže si můžete vybrat specifikace stromku, které by Vám nejvíce vyhovovaly.


Do hodin (v pracovní době) od odeslání objednávky Vám budou zaslány fotky stromků, které nejlépe splňují Vaše požadavky. Nejprodávanějším vánočním stromkem nejen u nás, ale prakticky v celé Evropě je jedle kavkazská. Má krásnou zelenou barvu a je velmi odolná proti.

Z prodejních stánků znáte také jako jedle KANADSKÁ, jedle DÁNSKÁ a jako. V ČR tvoří jedle (též nejčastěji kavkazská) prodeje, zhruba polovina prodaných stromků přitom pochází z dovozu. Jedle (obvykle ojíněné či kavkazské) též spolu se smrky (pichlavý, ztepilý) bývají pravidelně umísťovány jako vánoční stromy na hlavních náměstích českých měst. Abies nordmanniana Barabits Compact – jedle kavkazská syn.


Plantáž vánočních stromků – jedle kavkazská. Jedle kavkazská se může pěstovat také v kontejnerech pro vánoční výzdobu. Vánoční stromek – smrk ztepilý. Prodej vánočních stromků na Staňkově. Svazek ks buku lesního.


Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Jehličnan patřící do čeledi borovicovité - Pinaceae a rodu jedle - Abies. Patří k často vysazovaným parkovým dřevinám a oblíbená je zejména jako vánoční stromek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky