pátek 26. května 2017

Krejčovské nůžky zubaté

Nabízíme Vám kvalitní krejčovské nůžky ke snadnému stříhání bez otřepů. Lehké, krejčovské nůžky s mikro-vroubkovaným ostřím vhodné zejména pro střih skleněných a aramidových vláken. Krejčovské nůžky, zubaté , délka cm. Tyto profesionální entlovací nůžky jsou vhodné na stříhání a upravování různě silných látek.


Nůžky mají na vnitřní straně čepelí drobné.

Profesionální krejčovské nůžky Fiskars Dárek zdarma. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Jedná se o velké a silné nůžky vhodné i pro pohodlné stříhání velkých ploch, např.


Za nůžky doporučuji si připlatit. První jsem měla obyčejné z Kauflandu (ale za 3Kč), ty 3x střihly a musely se nechat nabrousit. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Italský výrobek, cena za ks.


Hledáte kvalitní krejčovské nůžky, které vám umožní ustřihnout potřebnou část látky?

Pak jste na správném místě. V našem e-shopu vám nabízíme širokou škálu krejčovských nůžek, ze kterých si určitě vyberete. Vhodné pro náročné stříhání i několika vrstev látek.


Postřihovací krejčovské nůžky pro dělení metráže a větších ploch. Ostrý úhel mezi rukojeťmi a čepele. Kvalitní a ostré nůžky Fiskars a Kai pro stříhání látek Vám usnadní šití. Nůžky krejčovské , nůžky entlovací (neboli cik-cak) nebo nůžky na. Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího.


Naše společnost má nejkomplexnejší nabídku nůžek pro textilní a oděvní výrobu a kanceláře. V nabídce profesionální i pro domácí využití. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Tyto nůžky jsou vhodné pro manuálně zručné a kreativní lidi. S těmito zubatými nůžkami můžete vytvářet různé dekorace, které budou mít symetricky zubaté okraje.


Nůžky se dobře drží a skvěle se s nimi pracuje. Nenechávejte je v blízkosti dětí, ostří je ostré! Univerzální krejčovské nůžky pro většinu běžných prací.


Ostré břity snadno dělí materiál, který se mezi ně díky zaobleným špicím snadno nasouvá.

Ergonomicky tvarované rukojeti z měkčeného neoprenu usnadňují obsluhu. Můžou ještě někomu posloužit nebo jen do sbírky, protože jsou už retro. Nůžky s čepelemi z vysoce kvalitní nerezové oceli odolnými proti korozi. Nůžky jsou vhodné na nejrůznější ruční práce. Kvalitní nůžky typu cvakačky s výměnnými čepelemi z karbonové oceli s vanadiem.


PROFI“ nůžky , atraktivní „RAINBOW“ nůžky s rukojetí v duhových odstínech a klasické celokovové krejčovské nůžky. Speciální kuchyňské, krejčovské , nůžky pro děti a velký výběr nůžek pro leváky to vše skladem na prodejnách nebo k okamžité expedici. U nás nakoupíte i zahradnické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky