středa 31. května 2017

Vojtěška semena

Nabízíme semena rostlin,semena zeleniny,semena chilli papriček, lesní houby na zahradě,miniskleníky, pěstební pomůcky, hydrogel a další kvalitní produkty za férové ceny od kvalitních a prověřených dodavatelů. BIO semena vojtěšky na klíčení. Vojtěška setá 2kg (Osiva a semínka) Hodnocení produktu:.


Krmná plodina, kterou lze zkrmovat v čerstvém nebo usušeném stavu. Výsev se provádí brzy na jaře nebo v létě do poloviny srpna. Jde o velmi rychlý a levný přísun vitamínů A, E, B železa a mnoha dalších tělu prospěšných látek.

Jedná se o semena určená k vypěstování klíčků vojtěšky, které jsou velmi ceněny pro své příznivé účinky na posílení imunitního systému. Pro Váš pohodlný nákup využíváme soubory cookies. Vojtěška, alfaalfa poskytuje organismu také esenciálních aminokyselin. Je zdrojem minerálních látek, jako je vápník, hořčík, mangan, zinek, železo, sodík, fosfor, draslík nebo křemík. Vojtěšce se lépe daří v teplejších oblastech.


Její rozvětvený kořenový systém zasahuje do hloubky i několika metrů a činí ji poměrně odolnou vůči suchu. Klíčky vojtěšky jsou cenným zdrojem fytoestrogenů, rostlinné hormony, které přirozeně pomáhají bojovat s příznaky menopauzy. Získáte tak čerstvé a snadno dostupné vitaminy a další prospěšné látky.


Podporuje vyhojení oděrek, vředů, otevřených ran, rovněž pomáhá v boji s infekcí.

Její používání zvyšuje v krvi hladinu lipoproteinů s nízkou hustotou (díky tomu se snižuje hladina špatného a zvyšuje hladina dobrého cholesterolu v krvi) a zásadním způsobem zažehnává rozvoj kornatění tepen - aterosklerozy. Poskytuje vysoké výnosy kvalitní bílkovinné píce k přímému zkrmování, senážování a sušení sena. Pěstuje se především v kukuřičné, řepařské. Opravy autoskel u všech typů vozů.


Jsme partner významných pojišťoven! Cena: 12Kč Běžná cena: 1Kč. Skla z pojištění ihned a zdarma. Ostatní pícniny“, bílkovinné olejnaté plodiny (např. sója), které se uvádějí pod položkou 1„Olejniny“, a luštěninová zelenina, která se uvádí pod položkami 13 1nebo 138.


Chuťově vojtěška připomíná řeřichu, ale je výrazně jemnější. Vyžaduje neutrální pH půdy. Tato bobovitá rostlina s fialovým květem pochází z oblasti Malé a střední Asie. Do Evropy se rozšířila přes Řecko, daří se jí zejména v teplém. Firma Rožnovská travní semena nabízí široký sortiment trav, jetelovin a travních směsí.


Alfalfa (tolice vojtěška ) BIO (semínka na klíčení) V domácím prostředí a také v bio kvalitě si můžete jednoduše vypěstovat také klíčky alfalfa – vojtěška. Ve výrobním typu kukuřičném a řepařském je VOJTĚŠKA SETÁ (Medicago sativa L.) pro produkci kvalitní píce vedle kukuřice rozhodující pícninou. Menší uplatnění má vojtěška v příznivých podmínkách bramborářského výrobního typu. Tradičně byla vojtěška využívána při léčení respiračních stavů, jako je bronchitida, chřipka a běžné nachlazení, stejně jako jiné virové a bakteriální infekce.


Návod k přípravě: Alfalfa semena se nechávají klíčit. Alfalfa má protizánětlivé vlastnosti, které ji učinily velmi užitečnou při léčbě různých respiračních stavů , jako je astma, zatímco nadále posiluje imunitní systém.

Klíčky obsahují vitamíny, minerální látky, mikroprvky a makroprvky nezbytné pro správné fungování lidského organismu (tiší bolesti při revma, zmírňuje otoky, léčí akné a podobně). Klíčky je vhodné používat jako přísadu při přípravě pokrmů teplé i studené kuchyně. Bio semena na klíčky Vojtěšky obsahují vysoký podíl bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty. Konzumací klíčků přispějete k. SEMO Šlechtění, produkce a prodej, osiva a semena, zelenina, květiny a bylinky. Skladem Vojtěškové úsušky ve formě granulí, 20kg více.


Nabízíme osiva kukuřice, slunečnice, řepky ozimé, obilovin, luskovin, jetele, vojtěšky, trav, trávy pícní, trávníkové. Semena květin Semena zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky