úterý 16. května 2017

Proti slimákům vanish

Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt vanish proti slimakum. AGRO Ferramol proti slimákům 5g. NEUDORFF Ferramol – přípravek proti slimákům je granulovaná návnada proti všem druhům slimáků a plzáků. Po pozření granulí se slimáci stáhnou s pocitem nasycení do podzemních úkrytů, kde uhynou, a tím odpadá sbírání mrtvých slimáků. Jedněmi z nejvíce nepříjemných jsou slimáci, mezi nimiž díky své žravosti zvláště vyniká invazivní plzák španělský.


Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat. Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat. Neudorff Ferramol - přípravek proti slimákům kg. Desimo Duo je přípravek atraktivní pro slimáky, kteří jej přijímají jako potravu. Proti všem druhům slimáků a plzáků na zelenině (např. zelí, salát), jahodách i okrasných rostlinách ve volné půdě i pod sklem.


Je jednodušší se zeptat, než přemýšlet samostatně. Granule ovšem používejte na své zahrádce s mírou, přece jen je to chemie. Při dlouhodobém užívání se látky obsažené v granulích nasají do půdy.


Mohou tak uškodit nejen rostlinám a zelenině, ale i dalším živočichům. Ferrramol je přípravek vhodný proti slimákům. Jedná se o návnadu ve formě granulí proti všem druhům slimáků na Vašich zahradách. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Návnada ve formě granulí proti všem druhům slimáků v zahradách. Nově přehlednější a rychlejší. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung.


Sicher durch den Winter. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Váš průvodce světem in pěstování. Bariéra proti slimákům a plzákům ve formě granulí účinkuje na přírodní bázi.


Působí dehydratačně (velmi rychle). Po kontaktu se slimáci stáhnou zpět a nepřekročí vytvořenou bariéru. Neobsahují umělé chemikálie, pouze účinné látky. Vanish granule proti slimákům 200g.


Slimastop je ochranný přípravek ve formě granulí určeným k ochraně ovoce, zeleniny i dalších rostlin před slimáky. Přípravek je odolný vůči dešti. Proti slimákům výborně pomáhají bleděmodré granule, které jsem koupila za 8- Kč v zahradnictví. Stačí je velmi řídce nasypat kolem rostliny, slimákovi se nalepí na tělo, začne pouštět sliz a hyne.


Nevadí domácím mazlíčkům na zahradě. Na trhu dostupný jed proti slimákům s obsahem jedovatého metaldehydu. Obal modrých granulek přitom varuje, že jed může domácím mazlíčkům pouze ublížit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky