čtvrtek 18. května 2017

Mechožrout

Likvidátor mechu a lišejníku na střechách, podezdívkách, tenisových kurtech, chodnících, apod. Rozlitou směs pokryjte vhodným (nehořlavým) absorbujícím materiálem (písek, křemelina, zemina a jiné vhodné absorpční materiály), shromážděte v. Neváhejte se nás zeptat! Všechny akční letáky přehledně na jednom místě rozdělené podle kategorií. Podívejte se na zboží v akci, výprodeje, slevy a databáze prodejen. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Je osazena čtyřtaktním motorem VARI XP-2s obsahem 1ccm. Výborný likvidátor mechu a lišejníku na střechách, podezdívkách, tenisových kurtech, chodnících, apod. Aplikujte při suchém počasí, aby prostředek mohl dostatečně dlouho působit.


Organické úsady a nečistoty se po určité době. Je vhodný k odstranění mechu a lišejníku hlavně ze střech, skleníků. Naředěno k přímému použití a. Přípravek proti mechu s aplikátorem k okamžitému.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


AKRYLÁT Speciální čistící prostředek na mytí akrylá. Leifheit Čistič na sklo - koncentrát l. Poslední kusy na skladě! Zelená skalice je prostředek proti mechu dále. Internetový obchod s potřebami pro zahrádkáře.


Hnojiva, postřiky, sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. AGRO Mech-stop pytel 10kg. Mechožrout 1l - odběr á ks.


MECH-STOP je přípravek s. Postřik určený k likvidaci mechu. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Sadbové brambory, postřiky, hnojiva atd. Detail produktu porovnat.


Používáme Cookies na naší web stránce proto, abychom Vám zajistili její efektivnější používání a abychom Vám mohli nabídnout přátelštější. S mechem a lišejníkem svádí boj nejeden zahrádkář. Zlikvidovat mech pomohou mechožrout y, chemické přípravky pro krásný trávník bez vlhkých mechových.


Ten účinkuje i proti plísním. Zkuste záplavu žlutých květů štědřence. Odstraní mech a zelené usazeniny.


Někdy stačí použít i roztok modré nebo zelené skalice, který ale nezapomeneme důkladně opláchnout, nejlépe tlakovou vodou. Stejné ohodnocení dostal v součtu bodů konkurenční výrobek Anti-Mech od firmy Nohel Garden. Takže naběhnout do drogerie (musí to mít v každé - jinak by to nebyla drogerie), namíchat a hurá na.


Ochrana proti okusu černá 3ks 5Kč Textilie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky