pondělí 15. května 2017

Jak pěstovat surfinie

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Jaken‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Pěstování surfinií krok za krokem. Surfinie jsou vlastně převislé petúnie. Jsou velmi oblíbené a vidět je můžete v letním období, kdy kvetou v bílé, růžové modré nebo purpurové barvě.


Není tomu tak dávno, co mnozí z vás obdivovali za našimi hranicemi v Rakousku či Německu nádherné balkóny a terasy plné pestrobarevných květů. PETÚNIE, NEBO SURFINIE ? Petúnií je okolo druhů a jejich původní, domácí lokalitou je Argentina a Brazílie.

V současné době je k dostání ohromná. Jak se v nich vyznat a jaké podmínky jim poskytnout, aby nám kvetly celé léto, vám přinášíme v dnešním článku. Vybrat si můžeme z několika druhů – od keříčkových surfinií, s velkými květy, až po převislé surfinie. Pokud mluvíme o surfiniích, potom se nejčastěji jedná o odrůdu begonií, které však nemají rovný a pevný stonek, ale naopak přepadají přes okraj.


Mnoho z nás jistě zná téměř kýčovité obrázky rakouských, italských či německých domů s obrovskými trsy nádherných. To jsou velmi oblíbené balkonové rostliny. Velmi rychle jsou totiž schopny vytvořit záplavu bohatých květů. Není divu, že právě hyacinty patří k nejoblíbenějším jarním květinám. This feature is not available right now.


Pokud toužíte po truhlících obalených zářivými květy a nechcete utrácet na tržišti za drahé sazenice, máte nejvyšší čas, abyste si vypěstovali od semínka svoje vlastní rostlinky. Jak pěstovat petúnie krok za krokem. Tak surfinie se zaštipávat nemusí jsou převislé, ale můžou pro zkošetění.


Petúnie jsou rostlinky velmi vděčné a snadno pěstovatelné už od semenáčku. Jinak se zaštipujou petunie, ty dělají keříčky, tak aby se rozrostly a zkošatěly, před tím než nakvetou. Prostě zakrátit výhonky, třeba i na polovičku, aby si pustily i výhonky do stran.


Nejvíce si je však můžete spojovat s obrázky italských a rakouských domů, které jsou posety trsy. Poradíme vám, jak surfinie pěstovat , aby dobře prospívaly.

FOTOGRAFIÍ zobrazit galerii Název surfinie se vžil pro vegetativně množené petúnie , vyznačující se převislým růstem. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Tyto převislé druhy jsou velmi odolné povětrnostním podmínkám. Dostatečné množství živin zajistí speciální substrát pro letničky , balkonové květiny nebo na muškáty. Ten můžete zakoupit jak v zahrádkářských potřebách, tak i běžně v supermarketech (pokud je zrovna sezóna výsadby těchto rostlin).


Mnoho lidí si stále myslí, že je to složité. Pokud je sami v záchvatu čištění záhonu nevyplejete, bez problému vyrostou a vykvetou. Jak kombinovat verbenu, jaké jsou dostupné barvy, aranžování s verbenou, volba vhodného stanoviště a péče. V této kategorii budete mile překvapeni záplavou barev, věříme, že Vás naše nabídka potěší a květiny rozzáří Vaše okna a truhlíky. Petúnie versus surfinie Petúnie a surfinie jsou sobě hodně podobné, a to jak vzhledem, tak požadavky na pěstování.


Semena petúnií Nechce-li se vám na jaře kupovat již vzrostlé rostlinky, můžete ušetřit peníze a pěstovat petúnie ze semene. Pokud byste i vy chtěli surfinie pěstovat , podívejte se, jak jednoduché je jejich pěstování, dodržíte-li pár zásad. Výsadba a substrát: Pokud chcete pěstovat surfinie ze semen, je nutné si rostlinky předpěstovat nejlépe v lednu až březnu.


Jak lobelku pěstovat Lobelku můžete pěstovat jako většinu letniček v truhlíku. Jak všelichu pěstovat Všelichu můžete pěstovat jak v truhlíku, tak na. Jak odstranit sekundové lepidlo z kůže?


Zahrada Stylové zahradní lehátka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky