pátek 19. února 2016

Slzovka obecná koupit

Tato semena divoké trávy, která jsou podobná ječmenu, mají silné čisticí účinky a používají se k detoxikaci organismu. Podle čínské medicíny zbavuje hlenů a celkově posiluje imunitní systém. Další účinky slzovky obecné. Podporuje správnou funkci sl.


Pravidelná konzumace slzovky obecné podporuje očistu těla od toxických látek a zahlenění.

Doporučená denní dávka je cca 30–g. Někde se z ní vyrábí mouka, ale má i další využití. Je také výborná pro pomoci při trávení.


Může mít bílou, hnědou, žlutou a fialovou barvu. Byla základem stravy ve starém Egyptě,. V dnešní době můžeme nalézt doporučení na mnohé superpotraviny , které dokážou efektivně podpořit fungování našeho organizmu.


Roste na jílovitých a písčitých půdách.

Detailní popis produktu. Co slzovka obsahuje Semínka slzovky jsou zásobárnou vitamínů a dalších stopových prvků. Rostlina původně pochází z východní Asie a Malajsie, dnes je pěstována v celé oblasti tropického a subtropického pásu, v mnohých oblastech je dokonce tak. Je vhodná jako přídavek do kaší, polévek, salátů, nebo zdravotních čajů.


Můžeme použít jako náhradu rýže (rizoto, přílohy, saláty, do polévek, atd.). Slzovka je bilovina původem z Asie. Vizuálně připomíná nám známé kroupy.


Jsou to lesklá bílá až modrošedá semínka, která se po dozrání konzumují. Disponuje vysokým obsahem vitamínů B, C a betakarotenu. Dokáže organismus pročistit od různých škodlivin a toxinů. Kde můžete koupit naše výrobky.


Rozšířena byla hojně v Indii, kde ji však nahrazuje v současné době spíše kukuřice. Dorůstá výšky kolem až m. Původně pochází z tropů východní Asie a Malajsie z indomalajského genového centra. Je pěstována v celé tropické a subtropické zóně.


Sú to vlastne semená trávy, pôvodom z juhovýchodnej Ázie.

Na pánev dáme na chvíli opražit slzovku, podlijeme teplou vodou, přidáme sůl, petrželku a celer, případně bylinkové koření či kousek mořské řasy. Na slzovku položíme mrkev, kousek celeru, dvě malé cibulky, lžičku oleje a dáme vařit. Je přirozeně bezlepková, používá se jako přídavek do kaší, polévek nebo zdravotních čajů. Pražená s cukrem se pojídá jako cukrovinka, nebo loupaná podobně jako burské oříšky je pochutinou. Z pražených loupaných semen se připravuje kávová náhražka, používá se rovněž jako náhrada prosa.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen. Lehká a křupavá pochoutka s originální příchutí vhodná na každodenní mlsání.


Obchod ověřený zákazníky. Osobní odběr Brno a Praha. V Číně se užívá k přípravě p. Svět plodů je místo pro Vás.


Semínky se jen hemží a nejen, že si slzovku můžete koupit , ale dozvíte se i spoustu zajímavých věcí. Z organismu odvádí přebytečnou vodu, má močopudné účinky a pomáhá při léčbě zánětů močového měchýře. Podpůrné léčby slzovkou obecnou se užívá především při celkových detoxikacích organismu, zahlenění, otocích a bolestech kloubů i svalů, bradavicích a akné, střevních parazitech a zažívacích obtížích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky