pátek 19. února 2016

Kumulus postřik

Jsem fungicidní postřik na ochranu proti padlí v sadech, vinicích nebo v zelenině. Kontaktní postřik na stromy na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách. Používá se proti padlí jabloně, okurky, révy vinné, okrasných rostlin, broskvoní aj. Kumulus WG Aktualizace: 9. Při práci i po ní, až do odložení osobních oc. Kontaktní fungicid KUMULUS WG – postřik na stromy na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách.


Internetový obchod s potřebami pro zahrádkáře. Hnojiva, postřiky , sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan. AgroBio KUMULUS WG 5x1gPostřikový kontaktní fungicid na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách. Dále je jeho použití vhodné proti hálčivci na peckovinách.


Svými vedlejšími akaricidními účinky omezuje výskyt svilušek. Moniliový úžeh není žádná legrace pro experimentování. Ale na strupovitost peckovin je síra přijatelnější řešení (zdánlivě), než tvrdé fungicidy, o to mi jde. Vstup na ošetřené pozemky je možný po zaschnutí.


Ta síra v tomto fungicidu snad ve správném ředění nic nepoškodí a když nezabare, tak budou jen o něco strupatější plody. Padlí na broskvoních tady nemám. Působení: KUMULUS WG je sirný fungicid s projektivním kontaktním účinkem, rychlým nástupem účinnosti a reziduálním působením proti houbovým patogenům ze skupiny pravých padlí s vedlejší akaricidní účinností. Působení: Akaricid a sirný fungicid s protektivním kontaktním účinkem, rychlým nástupem a reziduálním působením proti houbovým patogenům ze skupiny pravých padlí s vedlejší akaricidní účinností. Obsah: Síra Popis zboží: KUMULUS WG.


KUMULUS WG kontaktní , postřik na stromy na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách. Postřik se opakuje podle potřeby ještě dvakrát ve dvoutýdenních intervalech. Způsob ošetření: Rosení, pozemní postřik Termín aplikace : Angrešt - padlí - před květem, po odkvětu a dále dle potřeby v intervalu 7–dnů.


Plná účinnost v rozmezí teplot 16–°C, při vyšších teplotách působí krátkodobě a narůstá nebezpečí fytotoxicity. Rychlý a ochranný účinek s rezidálním působením proti houbovým patogenům ze skupiny pravých padlí s vedlejším akaricidním účinkem na háčlivce a vlnovníky. Postřik ukončíme při dokonalém ovlhčení, nejpozději při počínajícím skanutí kapek aplikační kapaliny z povrchu rostlin. Aplikace se provádí postřikem nebo rosením.


Příprava postřikové kapa. Slivoně - proti pilatce (housenky se vžírají a ničí plůdky) se stříká při dokvétání, když opadlo asi korunních plátků. Postřik proti přezimujícím škůdcům dělám současně s ošetřením jádrovin. Dodržujtepokynypropoužívání. Trávy na semeno braničnatky kg.


První pomoc při zasažení Všeobecné pokyny: Projeví-li se zdravotní potíže nebo v případě pochybností uvědomte lékaře a poskytněte mu informace ze štítku nebo příbalového letáku. Ošetření proveďte nejpozději při prvním objevení příznaků. Cena produktu bez dopravy S. Postřik opakujte podle potřeby v intervalu – dní. Discus, Falcon, Hattrick a Cumulus , pro zahrádkáře jsou nejvhodnější Discus a Falcon, které jsou běžně k dostání včetně návodu na ředění vodou.


Preventivní postřiky se aplikují již na mladé výhonky do výšky cm. Postřik lze zopakovat před kvetením a poté při nasazování plodů. Sirné fungicidy jsou proti padlí révovému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky