pondělí 22. února 2016

Želva nádherná cena

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Anatomie: Typickým znakem je proužek červené barvy po stranách hlavy. V literatuře bývá označována také za „želvu ozdobnou“, jedná se však o ten stejný druh želvy, která je k vidění nejen v obchodech se zvířaty, ale také v zoologických zahradách a ojediněle i venkovních jezírkách. Prodám želvu nádhernou, cena dle dohody, stáří želvy roky.


Jedná se o samce starého roky.

Nebojí se ruky nechá se hladit pod krkem. K želvě nabízím i akvárium o rozměr. Ahoj lidičky, v tomto videu vám ukážu krmení mích želváků Boba a Bobka.


Jinak budu rád za liky, odběry i zhlédnutí. Plastová vana, box pro suchozemské či vodní želvy, dále dávodní filtr, kamínky, lampičku, termostat, teploměr, prodlužovák, síťky. Nabídka kompletního vybavení, terárií a Rozvoz.


Suchozemské želvy více druhů.

Pseudemys concinna hieroglyphica na dotaz Cena 400Kč. Sternotherus odoratus na dotaz Cena od 400Kč. Proč si tedy koupit želvu zrovna ode mě? Kupujete želvu, ale i následný chovatelský servis.


Große Auswahl zu spannenden Preisen. Končetiny mají plovací blánu a drápy. Pohlaví želv lze určit podle velikosti, samec bývá menší, dorůstá.


Použití textů nebo fotografií z našeho atlasu bez výslovného souhlasu majitele webu je přísně zakázáno. Proto je nejvíce atraktivní pro chov v bytě. Navíc je ji možné chovat po více ve velkých chovných rybnících, takže se v současnosti stala nejrozšířenějším druhem. Předtím ,než se rozhodnete jakou želvičku si pořídit,můžete mě navštívit. Rád Vám s chovem poradím.


Pravidelnost = lepší cena. Ceny, bonusy a akce na www nebo na dotaz. BLABERUS TOP vyhledávačů.

Garance velikosti, objemu i celkové délky. Minimální hodnota 10- Kč - osobní odběr švábů v Brně, poštou od 50- Kč dle dohody do celé ČR. Poradenství a pomoc zdarma. Trachemys scripta elegans) je jeden z nejchovanějších druhů sladkovodních želv na světě. Historie Želvy nádherné objevil zřejmě James Cook při své plavbě a pár želv přivezl i do Evropy.


Sladkovodní původně americká želva , v Evropě považovaná za invazivní druh. Má olivově zelený, hnědý, téměř černý nebo i oranžový krunýř, na spodku žlutý. Potrava želv by měla být pokud možno co nejpestřejší, bohatá na vitamíny a minerální látky. Nejlepším způsobem výběru oblíbené stravy je nabídnout želvám co nejširší spektrum potravy a výběr nechat na nich samotných.


Když Vám želva onemocní, dostáváte se do problému. Oddělte ji od ostaních do nádrže s teplou vodou a zajistěte dostatek vitamínů. Pokud se její stav nezlepšuje, zkuste ji zavést k veterináři, ale ten si s želvami většinou neví rady a dá jí jen další vitamíny.


Entdecke die Neuheiten bei YourHealthFit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky