čtvrtek 25. února 2016

Podpěry k rajčatům

Rajčatové spirály a podpěry rostlin máme v nabídce v různých velikostech. Jistě znáte kovové spirály, které se používají jako moderní opora k tyčkovým rajčatům. Je to dodbrý vynález, který nahradil před tím běžně. Navíc tyče k rostlinám za trvale.


Velké Bíteši i širokém okolí stal stálicí a standardem nejen díky dostupným cenám, ale i díky profesionálnímu.

Dávám k rajčatům zelené laminátové tyčky. Odhadem mají průměr asi 6mm, ale nad mám ještě konstrukci, ke které tyto tyčky nahoře přivážu. Internetový obchod s potřebami pro zahrádkáře. Hnojiva, postřiky, sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan. Tak pokud myslíte pána se spirálama k rajčatům , tak se jmenuje pan Burda a když si dáte do nejmenovaného vyhledávače spirály k rajčatům , je to hned druhý odkaz.


Já jsem se spirálama od něj moc spokojená, kupovala jsem dvoumetrové, průměr mm. Klidně můžete vzít i vyšší. Mimo tradičně vyráběné opěry k rajčatům vyrábíme též spirály pro pěstování paprik, zhotovené z pozinkované oceli prům.

Celková délka je mm, svinuté na průměr cm. Základem je pozinkovaný drát o různém průměru. Tyč na rajčata doporučujeme. Spirálu jednoduše zapíchnete do.


Podpěry k rajčatům by měly být vyrobeny ze silnějšího materiálu, aby byly skutečně pevné a dobře sloužily svému účelu. Pomocí malé vychytávky se. Pokud balkonovým rajčatům černají květní konce plodů, není to nemoc, ale porucha vstřebávání vápníku. Potřebuji jim ten vápník dodat zálivkou. Nepotřebuji kupovat dusíkatá hnojiva, to si mohu pro ně odkočit do kurníku, navíc mám k dispozici nepoužitou kopřivovou jíchu.


Spojka plastová k tyčím Garden mm-ks. Podpěry k rostlin, květin a sazenic Nabízíme kvalitní podpěry pro květiny, rostliny, keře a sazenice , které využijete nejen pro soukromé zahrádky, ale také pro podnikání nebo k aranžérským účelům. Tyčka k rajčatům spirála pozinkovaná 1cdoručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tento eshop používá pro zkvalitňování služeb, správné fungování a analýzu návštěvnosti soubory cookies. Prohlížením těchto stránek s tím souhlasíte.


Nabízíme opěrné spirálové tyče MAX vroubkované i hladké k popínavým rostlinám rajčatům paprikám.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kůly, tyčky k zahradním plodinám. Frezované tyčky k rajčatům , paprikám, hrášku, ke stromkům a dalším plodinám na Vaší zahradě. Vážení zákazníci, prosíme o trpělivost a shovívavost s novými stránkami našeho eshopu. Některý podzim je poměrně teplo a rostliny likvidujeme až třeba koncem října, takže slušně narostou, pokud něco nedozraje, tak poslední patro.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím.


Vybírejte z širokého sortimentu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky