pondělí 22. února 2016

Mravenci faraoni hubení

Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Nejraději mají potravu bílkovinnou, takže se často pouští do masa, ať už syrového nebo tepelně upraveného. Jejich přítomnost pociťuje člověk po celém světe, jsou považování za přední škůdce v domácnosti, z důvodu jejich schopnosti přežít v úkrytech v budovách a náročnému hubení. Mravenci Farao jsou malí žlutí mravenci. Faraoni jsou oproti normálním mravencům poloviční. Zatímco klasický mravenec (mravenec obecný) je velký asi 5mm, tak faraoni mají jen 5mm.


Dobrá zpráva na závěr: mravenci faraoni jsou největším problémem v zimě, když se topí a oni se stahují za teplem do bytů. Teď jejich sezóna právě končí. A nastává sezóna mravenců zahradních.

Nástraha Protect působí na reprodukční schopnosti královny, která jediná je schopna klást vajíčka. Díky tomu během až týdnů vyhyne celé mraveniště. Nástrahu na hubení mravenců faraonů Protect lze použít v domácnosti či ve skladu. NEJSOU NUTNÉ ŽÁDNÉ PŘÍPRAVY ze strany zákazníka. Milují syrové maso, klobásky, šunku a živí se i krví.


Jejich hnízda jsou díky teplu ideálním semeništěm. V objektu může být hnízd mnoho, proto je třeba návnadu rozmístit na různá místa. Osvědčené rady nemusí zabrat hne ale jako prevence jsou dokonalé. Nemůžete-li utěsnit okna, klidně parapety posypte něčím, co jim zrovna nevoní. Hubení štěnic, mrvenců, švábů vos i sršňů.


Je potřeba ošetřit všechny. Při hubení postřiky bývá nutné hmyz přímo zasáhnout, což není vždy dost dobře možné. Jen mm dlouzí, rezaví mravenci faraóni pocházejí z tropické Afriky a proto v našich podmínkách mohou žít jen tam, kde je celoročně.


Pokud mravenci nenajdou u vás v bytě potravu. Můžete si být jistí, že pokud budete dodržovat naše rady, mravenčí párty se u vás konat nebude. Nedbejte na babské rady a vsaďte na osvědčené metody.


Vývoj od vajíčka po dospělce trvá zhruba měsíce.

Královny mohou žít -let. Vzhledem k střídajícím se nájemníkům v okolních bytech nehubí nikdo. Ať už to jsou černí mravenci , nebo doma náhle potkáte dokonce faraony (velmi malé, žluté nebo načervenalé), není to nic příjemného.


Monomorium pharaonis) Původ a bionomie: Nejrozšířenější a také nejobtížnější škůdcem mezi mravenci u nás. Jedná se o zavlečený druh. Na jaře se většinou objevují malí černí mravenci , na podzim se přichází ohřát zrzaví faraoni.


Shromažďují se podél okenních parapetů, dveří a pod fasádou a postupně se snaží vniknout dovnitř do domu. Kromě potravy je pro ně důležité i teplo domova a my pak nevíme, jak se zbavit mravencu. Proto výskyt mravenců v bytě objevíme velmi záhy, co se k nám nastěhují. Do našich domovů zamíří při hledání potravy v podstatě omylem. Když zjistí, že je u vás dostatek potravy, přestěhují k vám celé kolonie.


V reportáži si ukážeme, jak efektivně se lze mravenců zbavit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky