čtvrtek 25. února 2016

Přesýpací hodiny do sauny

Přesýpací hodiny do sauny Vám změří délku Vašeho pobytu v sauně. Umístit je můžete kdekoliv v sauně (mimo místa nad kamny) pomocí dvou skrytých přiložených vrutů tak, aby se dala vrchní část hodin otáčet. V sauně se musí umístit na jinou stěnu než jsou zavěšena saunová kamna.


Přesýpačky jsou určeny pro použití v interiérových saunách , takže vydrží i vysoké teploty, okolní teplota v prostředí, kde jsou umístěny hodiny by však neměla klesnout pod 5° C. Designové přesýpací hodiny do sauny. Výrazný hygienicky nezávadný silikonový rám v barvě oceánské modři.

Hodiny odměřují až min. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Okolní teplota v prostředí kde jsou umístěny hodiny by neměla klesnout pod 5° C. Barevný písek uvnitř skleněné trubičky prochází skrz tenké hrdlo uprostřed a jedno přesypání trvá minut. Tento konkrétní model se drží klasického vzhledu, který je světě již celá staletí.


Při saunování je přirozeně potřeba odměřovat čas, v sauně totiž člověk velmi snadno ztratí pojem o čase a pro optimální účinek je třeba. Saunové přesýpací hodiny. Je velice důležité měřit dobu pobytu v sauně.


Běžné elektrické a mechanické hodiny nejsou schopny dlouhodobě odolat vlhkosti.

Doplňky do sauny - dřevěné vědro, přesýpací hodiny i generátor solné mlhoviny. Jednoduchý přesýpací hodiny vhodný pro každou saunu. Originál přesýpací hodiny SAWO z borovicového dřeva.


Skleněná měřící část se signálním pískem v bílém odstínu nebo meruňka. Prodlužte si váš pobyt v sauně odměřením přesýpacími hodinami. Poznámka: Měřený čas je pouze orientační. Tyto přesýpací hodiny do sauny jsou cejchovány na a minut a tak jsou vhodné pro začínající i pokročilé uživatele sauny.


Recenze Zatím zde nejsou žádné recenze. Impregnační olej pro veškeré dřevěné doplňky ve vaší sauně - chrání před stárnutím a tmavnutím dřeva. Napustí póry ve dřevě a brání tak proti zalití dřeva potem a nečistotami.


Skleněný válec s barevným růžovým pískem a kovovou svorkou na dřevěné. Cookies nám umožňují poskytovat lepší služby. Používáním stránky vyjadřujete souhlas s jejich používáním a uchováváním.


V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám s výběrem pomůžeme. Nemůžete vyplnit toto pole. Vyrobené ze dřeva se skleněnou trubičkou.


Skladem Stylové přesýpací hodiny s bílým pískem, odměřující min, materiál tmavé dřevo hemlock.

Kulaté hodiny Harvia do vaší sauny. Nelze je použít přímo v. Barva písku: červená, tolerance. Písek se přesýpá minut a značení je. Otočné přesýpací hodiny ve dvou barevných variantách.


Nastavený čas na minut. Luxusní dřevěné, přesýpací hodiny s časem minut. Presýpacie hodiny na minút sú vyrobené z osiky. Všechny díly jsou vyrobeny z odolného materiálu teplotě pro bezpečné a dlouhodobé užívání.


Můžete také vyhledát saunové topidla v našem obchodě , pokud budete potřebovat. Délka přesýpání 0-min. Ke stěně sauny se upevní přišroubováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky