středa 24. února 2016

Dřevěná houpačka koník

Dřevěná houpačka pro nejmenší je vhodná pro děti od roku. Doporučujeme houpání vždy pod dohledem dospělé osoby. Navíc je pomocí dalších kovových ok na každém závěsu možné zkracovat délku závěsu, podle toho jak vysoko máte upevnění.


Snížením ohrádky se dá získat houpačku pro děti starší let.

Po odstranění ohrádky umožňuje. Bezpečnostní houpačka pro děti od měsíců do let. Od nejmenších dětí až po sto kilová. Díky jednoduché přestavbě získáte tři houpačky. Při pořízení této univerzální houpačky již nemusíte odrůstajícímu dítěti pořizovat další varianty a velikosti houpaček.


Vhodná pro použití doma i na zahradě. Po jednoduché přestavbě využití podle věku a potřeb dítěte.

Krásná dřevěná houpačka v přírodní barvě. Dodáváno v rozloženém stavu, houpačku musíte sestavit od té prkénkové, po koníka (pro nejmenší děti). Splňuje bezpečnostní požadavky a je konstruovaná tak, aby nezatěžovala dětskou páteř a pánev. Je již sestavena, stačí jen zavěsit a začít používat. Tvar houpačky upoutá každé dítě a nebude se umět dočkat, kdy.


Na rozdíl od klasické dřevěné houpačky, díky koníkovi ani malé dítě nepodjede pod předním madlem. Jednoduchá dřevěná houpačka , která je určena pro děti od let, ale pohodlně se na ní mohou houpat i dospělí, protože její nosnost je až 1kg. Při houpání zažije spoustu zábavy.


Dětská houpačka Koník dřevěná. Super zábavu si všechny dětu užijí na dřevěné houpačce ve tvaru koníka. Nová zahradní dřevěná houpačka vyrobená z masivních frézovaných smrkových kuláčů o průměru (popř.


1 14) cm. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Konstrukce umožňuje umístit šplhací lano připevněno houpačkovým hákem.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Houpání je jedna z nejoblíbenějších zábav dětí.

Udělejte jim proto radost s touto hračkou. Omyvatelný je jen povrch výrobku. Houpací koník se zvukem je skvělá hračka pro malé děti. Po stisknutí ouška hrají příjemné melodie.


V první fázi se na koníkovi mohou houpat a seznamovat se s rovnováhou. Později lze koníka odpojit z houpadla a díky kolečkům využívat jako odrážedlo. Je praktická a jednoduchá na údržbu. Houpačku je možno používat doma nebo venku.


Plyšová houpačka je vyrobena houpadlo z kvalitního listnatého masivního dřeva v. Zajímavá dřevěná dětská houpací hráčka koník , pro male dětí. Kvalitní, bezpečná, originální, dřevěná dětská houpačka bude atraktivním doplňkem dětského pokoje či vaší zahrady. V houpadle pevně zafixován, při vyjmutí jezdí na kolečkách ! Velikostí vhodný pro mladší děti, rozměry 75x35xcm. Jsme výrobci dřevěných hraček, pohybových pomůcek a nábytku. Vyrábíme houpací prkna, houpačky Spectra, učící věže, balanceboardy, chůdy a mnohé jiné.


Houpadlo hrany a rohy zaobleny, vysoká opěrka za lze používat uvnitř i venku, max. Houpačka z jemného plyše s dřevěnou houpací základnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky