čtvrtek 25. února 2016

Motorová pila hecht 927

Kaufe 9im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Levná, spolehlivá, lehká. NYNÍ S BONUSEM - 5x BROUŠENÍ ŘETĚZU ZDARMA.

Malá benzínová pila s výkonem HP (kW) a objemem motoru 2cm3. Pila má vylepšený kryt řetězky (oddělený od krytu výfuku) a vylepšené uchycení lišty pomocí dvou šroubů. Jedná se o skvělého pomocníka pro řezání materiálů několikrát do. Veškeré informace o produktu. Skladom v eshope Skladom na predajniach Doprava zadarmo.


Riesenauswahl an Markenqualität. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.

Das ist bei eBay angesagt und neu. Hecht 9gibt es bei eBay! Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Teleskopická rukojeť - m. Všetky informácie o produkte. Přeřezal jsem s ní dvaceticentimetrový smrkový špalek. Jeden řez, pak začala zas trucovat.


Výkon měla dostatečný vzhledem ke krátké liště by mohla být funkční, než začala trucovat. Udělal jsem hodinovou přestávku, pak párkrát žblebtla a dál už ani ťuk. Malá a lehká vyvětvovací motorová pila s výkonem kW a délkou lišty 30. Tím v základu nastavíš maximální otáčky, abys pilu nepřetočil. HECHT 9- benzínová řetězová pila.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Vhodná na rezanie palivového dreva,orezávanie vetiev a pod. Pila má oddělený kryt řetězky od krytu výfuku a vylepšené uchycení lišty pomocí dvou šroubů. Výhodou benzínového motoru je nezávislost na připojení k elektrické síti - s pilou se tak dostanete i na hůře přístupná místa. Háček na zavěšení k opasku. Závady: 1-plastová matice šroubu filtru se hned utrhla.


Všechny tyto závady jsem odstranil. Po uříznutí několika větví došlo k výpadku zapalovacího zařízení, které je kompaktní a tudíž je třeba ho celé vyměnit. Jako náhradní díl jsem jej dosud nesehnal. Vyvětvovací motorová pila s výkonem kW a délkou lišty cm.


Hmotnost (kg) Výkon (HP) Délka lišty (cm) 30. Hobby benzínová motorová pila HECHT. Kategorie motorových pil zahrnující motorové pily pro občasné používání.


Benzínová pila s 2-taktním motorem o výkonu kW a primerem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky