čtvrtek 25. února 2016

Gril na prase bazar

Die besten Produkte im Test. Gril im ausführlichen Vergleich. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů gril na prase. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.

Popis: Dobrý den, půjčím nebo prodám gril na kýtu, sele či větší prase. Víko se zvedá pomocí madel a poloha otevření je zajištěna aretací na levém boku. Uvnitř je umístěna nerezová otáčecí nosná jehla a nerezový rošt. Velký gril spodní na sele, kýtu. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Digitální programovatelný ovladač, Použit pouze 2x. Vergleiche die besten Angebote für gril na und spare Zeit und Geld! Cena včetně poštovného nebo možný osobní odběr.


Dům a zahrada - Prodam gril bazar.

Vybírejte z 4inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Je v dobrém stavu s novým nástřikem. Prodám starší gril na prase (sele). Loni koupené nové Weber Flavorizery.


Lze do něho vložit pečící kámen a rošt po celé délce grilu. Lze zpřevodovat i do rychlejsich otáček. Najděte co potřebujete ve Vaší. Přes půl milionů uživatelů za den.


Preisvergleich App zum Download! Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Collins Key 658views.


Otáčení rožňů zajišťuje motor s elektrickou převodovkou. Rychlost otáček grilu lze libovolně regulovat dle potřeby. Natřen kovářskou černou barvou.


Pastevní chov, volný výběh. Vykuchané, chlazené nebo mražené.

Na chov, na gril nebo na mazlíka, to je na vás. Možnost levné dopravy kamkoliv po ČR. K odběru ihned v Chotěšově (km od Litoměřic). Při odběru více kusů sleva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky