středa 24. února 2016

Království bylinek v permakulturní zahradě

Sourozenci Claudia a Josef Andreas Holzerovi ve spolupráci s Jensem Kalkhofem nabízejí praktického rádce, který dokumentuje vytváření bylinkové zahrady od. Jak je správně založit bylinkovou spirálu? Od terasových zahrad přes bylinkové záhony, živý bylinkový nábytek. Kniha se věnuje částečně bylinkám a jejich mnohostrannému využití v kuchyni, přírodním léčitelství a lékárnictví.


Správnou výstavbu a založení bylinkové. Bylinková spirála - aktuální trend v alternativním zahradnictví, představující prvek s rozmanitým využitím. Permakulturní bylinkové spirály se staly pojmem pro řadu zahrádkářů. Kromě bylinkových spirál však existuje velké množství atraktivních a zároveň výhodných možností, jak si vytvořit originální užitkovou zahradu. Můžete se s nimi seznámit v této knize.


Pravidla soutěže: Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 6. Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném. Kniha vychází z konceptu permakultury Seppa Holzera. Plánování, realizace, péče, sklizeň – Claudia a Josef Andreas Holzerovi, Jens Kalkhof.


Názorně vysvětluje správnou výstavbu a založení bylinkové spirály, aktuálního trendu v alternativním zahradnictví, který představuje prvek s rozmanitým využitím. Zobrazují zahradní prvek s vícenásobným užitkem. Bylinkové spirály představují zahradní prvek s vícenásobným užitkem. Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než miliónů titulů. Bücher (Fremdsprachig) Wählen Sie die Abteilung aus, in der Sie n möchten.


V seznamu si můžete vybrat vámi preferovanou prodejnu. Autorem je Josef Andreas Holzer, Claudia Holzer, Jens. Paleta představovaných možností. Království bylinek v permakulturní zahradě.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. A aby nezůstalo jen u výstavby, věnuje se část knihy skrytým hvězdám každé zahrady - bylinkám a jejich mnohostrannému využití v kuchyni, přírodním léčitelství a lékárnictví.


Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup. Nemůžete vyplnit toto pole. Internetový obchod Patro. SK ponúka knihy online, slovníky, mapy, učebnice a kalendáre. Náš web zlepšujeme pomocí cookies.


Do vašeho zařízení ukládáme také cookies třetích stran. Pokud nám dáte souhlas, můžeme náš web také. Autoři publikace, Claudia a Josef Andreas Holzerovi a zahradní architekt Jens Kalkhof, rozvíjejí a. Městská knihovna Jaroměř.


Autor: Claudia Holzer, Josef Andreas Holzer, Jens Kalkhof. Neváhajte a inšpirujte sa množstvom kníh v najobľúbenejšom internetovom kníhkupectve na Slovensku. KRÁLOVSTVÍ BYLINEK v permakulturní zahradě 1. Objavte aj ďalšie knihy najlacnejšie na internete. Ponúkame inšpiratívne čítanie.


Velká kniha bylinek Více než 6fotografií a obrázků - praktické rady týkající se všech aspektů pěstování bylinek , od jejich vysévání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky