čtvrtek 18. února 2016

Houpačka barcelona

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Zde se nacházíte: Heureka. Nehodí se do otevřeného prostranství.


BARCELONA luxusní zahradní houpačka je vhodná do zakrytých ploch, např. Zahradní třímístná houpací lavice. Sedák je zavěšen na vinutých pružinách.

Povrchová úprava je provedena komaxitovou barvou. Vhodná pro zahradní kryté plochy. Nevhodná pro použití ve vlhkém prostředí. Rádi zodpovíme veškeré vaše dotazy. Průměr trubek: mm Hmotnost: Kg Lůžková úprava.


Masivní čalouněný podsedák. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Lehátko BARCELONA z hliníkové konstrukce ve tvaru písmene S. Ben Sie die Top Attraktionen.


Technické parametry: Velikost: 208x120x1cm. Polstr vyrobený v ČR, pratelný na 40°C. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Tyto vlastnosti vyplývají z použitého materiálu a moderních technologií, na základě kterých je kovový nábytek vyráběn. Při výrobě je použit speciálně upravený ocelový materiál o průměru trubek mm pro vysokou tuhost.


Buchen Sie Aktivitäten auf Viator.

Vaší zahrady i interiéru - závěsná konstrukce je z. Závěsná houpačka je ideální řešení pro. Luxusní zahradní houpačka třímístná vyniká svou neobyčejnou pevností a trvanlivostí. Traktory a užitkové vozy KUBOTA nakladače a manipulátory GiANT rozdružovače TEAGLE transportní. Prodáváme jen to, čemu rozumíme.


Barcelona Rooms in Barcelona reservieren. Pro dlouholetou životnost je vhodné houpačku nenechávat trvale vystavenou přírodním vlivům. Houpačka je vhodná pro zahradní kryté plochy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky