neděle 28. února 2016

Zelená k úsporám

Navíc se v NZÚ rozšiřuje nabídka dotací v oblasti solárních systémů, finanční podpora. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a my Vám budeme maximálně jednou měsíčně posílat aktuality z oblasti dotací pro rodinné domy. MŽP vyhlašuje třetí výzvu k podávání žádostí o dotaci pro budovy veřejného. Program úspěšně funguje řadu let, k čemuž přispívá i neustále se rozšiřu. Dotace mohly být čerpány od 22.


O dotaci bylo možné žádat před realizací opatření i po ní.

Tedy jsme spolu v kontaktu v případě zájmu, prakticky do doby vyplacení peněz. Dokumenty k dotaci lze dokládat Fondu také v elektronické podobě přes webový informační systém programu, pro zrychlení komunikace budou akceptační dopisy zasílány žadatelům e-mailem. I když z počátku provázelo program Zelená úsporám spousta zmatků, nejasností a byrokracie, v dnešní době je již hojně využíván. Nová zelená úsporám patří k nejefektivnějším programům zaměřeným na úsporu energií v rodinných a bytových domech v České republice.


Připravíme Vám potřebné dokumenty pro získání dotace při rekonstrukci nebo výstavbě Vašeho. Vám na co máte nárok a jak správně postupovat. Prvním Vaším krokem v cestě k dotacím je sjednání nezávazné schůzky zdarma s naším technikem Vojtou.


Je pravidelně vyhlašován v různých podobách již několik let.

Pokud rekonstruujete starší dům nebo stavít. Nechte si připravit potřebné dokumenty k získání dotace. Prosím o radu příští rok se chystáme na rekonstrukci rod. Chci se zeptat jestli se to opravdu vyplatí žádat si o dotaci anebo mě to vyjde lépe, když si postavíme svépomocí.


Dotační program Ministerstva životního prostředí administrovaný Státním fondem životního prostředí ČR patří k. Průvodce podáním žádosti o dotaci. Zeptejte se našich odborných konzultantů , jak se do programu zapojit. U rodinných domů lze žádat o dotaci na již na započaté po 1. Program Zelená úsporám , jenž odstartoval v dubnu tohoto roku, prošel v nedávné době několika klíčovými změnami, které mají žadatelům usnadnit přístup k dotacím. Cílem programu Zelená úsporám je poskytnout dotace na zateplení a alternativní zdroje energie běžným občanům a zajistit realizaci opatření vedoucích k úsporám energie. Fasádní studio vám pomůže k zeleným úsporám.


V rámci programu jsou programu jsou podporována opatření, která vedou ke snížení energetick. Kč včetně DPH zaměření objektu 6. Nově se program Zelená úsporám rozšířil také o dotace na celkové zateplení panelových domů. V příštích dvou měsících dojde k podpisu prodejních smluv na dalších zhruba milionů ušetřených emisních jednotek, je tedy logické podporu dále rozšířit. S ministerstvem pro místní rozvoj jsme se již dohodli na nastavení konkrétních podmínek poskytnutí dotace.


Zahájení příjmu žádostí: 22.

Jednou z obětí rozpočtových škrtů, které se kvůli pomalejšímu růstu ekonomiky. K získání dotace Zelená úsporám je splnit určitá technická i procedurální kritéria. Jako etablovaný a erudovaný subjekt na stavebním trhu se zateplovacími systémy jsme se rozhodli budoucím investorům připravit maximální servis vedoucí k co možná nejpohodlnější cestě uvedenou dotaci získat. Níže najdete podrobný popis jakou podporu jsme pro vás připravili. Zelená úsporám představuje program, jenž je určen majitelům domů, kteří tak získají šanci vybudovat si ekologický domov za méně peněz.


Lidé, kteří rekonstruují dům, zateplují, pořizují si ekologický zdroj tepla nebo staví pasivní domy, mohou od. Bytové domy mimo Prahu mohou čerpat dotace ze strukturálních fondů: Výzva č. Na zateplení domů má ale v současnosti k dispozici pouze mld. Peníze získají nejrychlejší.


Na co můžete dotaci získat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky