pondělí 29. února 2016

Levandule lékařská semena

Levandule in Brünn reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen!

Buchen Sie Ihr Wunschhotel schnell und einfach mit der HDE Preisgarantie. Semena levandule - Lavandula angustifolia - levandule lékařská patří k nejoblíbenějším bylinkám. Rostlina má mnoho využití, jako například tvorba mýdla, tvorba vonidel do šatníku a podobně.


Odrůda je vhodná k pěstování na balkonech i okenních parapetech. V balíčku o hmotnosti g najdeme přibližně ks semen. Rostlina se vyznačuje svými krásnými světle růžovými až bílými kvítky.


Používá se i do vonných směsí. Sbírá se kvetoucí nať od 2.

Dávkování je jedna čajová lžička na šálek čaje. Osivo po výsevu nezasypáváme, pouze zatlačíme do sustrátu, rostliny následně. Nur für unsere Geschäftskunden. Uplatňuje se jako bylinka s léčivými účinky, koření a. Výrazně aromatická droga má uklidňující účinky, užívá se v čajových směsích.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Zmiňuje květinu, která se stala synonymem.


B io semena levandule lékařské pocházejí z BIO zemědělstvích dle norem EU. Jedná se o trvalku, která se pěstuje pro svou nať. Rostlina je vhodná nejen do skupinových výsadeb a okrasných záhonů, ale také do truhlíků a květináčů na balkony a terasy. Hodí se výborně hlavně do truhlíku na okno. Lidově se levandule nazývá také jako dulenka, devandule, špikanard nebo špikrnát.


Oproti klasické levandule má navíc výraznější, tmavě zelené listy. Podívejte se do naší velké fotogalerie a inspirujte se! Výsev březen a kvete v červnu. Balení obsahuje 1semen.


Květy odrůdy se používají pro ozdobu koláčů i jiných pokrmů.

Zmínit musíme její zklidňující účinky. Kladný vliv (při vnitřním i zevním použití) na má na bolesti hlavy, závratě, nespavost, nervozitu či depresivní stavy a pomáhá ulehčit i od všudypřítomného stresu. Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magn. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Bylinné výhony jsou hustě olistěny čárkovitými listy.


Polokeř se silně rozvětveným stonkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky