úterý 16. května 2017

Travní směs louka

Základem skvěle vypadajícího trávníku, ať už se jedná o hřiště, nebo pastevní louku, je kvalitní travní směs. Travní směs Kvetoucí louka je složená z bylinek a květin. Vytrvalá směs k založení víceletých lučních porostů s malými nároky na ošetřování. Kromě těchto dvouděložných. Intenzivní zemědělská travní směs vhodná pro výrobu sena i siláže.


Ovsík a značný podíl srhy zajišťují velmi vysoký výnos píce na sušších i vlhčích stanovištích.

Vyžaduje intenzivní hnojení a dá velmi vysoký výnos hmoty ve třech sečích. Asi se budeme muset přizpůsobit klimatu, jat tak koukám na náš polosuchý trávník. Máte někdo prosím zkušenost s osivem luk, co teď frčí?


Intenzita kosení 1-3x ročně, výška kosení 5-cm. Její použítí je vhodné pro výsev a dosevy v okolí venkovských statků a chalup. Tvoří ji rozmanitá směs travních osiv a mnoha druhů lučních rostlin (cca druhů). Obsahuje chutné druhy trav a po spásání rychle obrůstá.


Balení kg vystačí na 1m2.

Pro založení takzvané květnaté louky doporučujeme travní směs natur – kopretinová louka. Tato speciální travní směs je složena z druhů květin a bylin kde hlavní složku tvoří kopretiny a chrpy. Založením kopretinové louky na části zahrady, obohatíte své okolí pohledem na řadu zajímavých barevně kvetoucích rostlin. Krásně rozkvetlá louka plná bylinek nemusí být charakteristická pouze pro podhorské oblasti.


Svoji romantickou louku si. Veškeré informace o produktu. Kompletní, kvalitní certifikovaná BIO-směs pro zakládání vytrvalých porostů především lučního charakteru. Substráty a hnojiva) Hodnocení produktu: 1. Tuto rostlinu můžete zakoupit v následujících zahradnictví a e-shopech: V současné době neevidujeme žádné zahradnictví, ve kterém byste mohli tuto. Přirozené prostředí hmyzu a motýlů, které.


Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a. Společenství trav, lučních květin a bylin, které lze zakládat na částech v parcích, v. Trávní nevyžaduje přílišnou péči a velmi rychle klíčí a dorůstá. Vytváří travní porost, který má dostatek zelené hmoty a velmi nízké nároky na ošetřování.


Všechny zvolené druhy nabízí zdroj pylu a nektaru pro včely i další v přírodě žijící opylovače.

Druhová diverzita směsi poskytuje nejen potravu, ale také útočiště pro mnoho druhů hmyzu a motýlů. Jetelotráva je travní směs , která klade důraz na velmi vysoký výnos bílkovinné píce. Směs je vhodná pro jarní výsevy. Tak by se dal nazvat reklamní spot pro travní osivo LOUKA A PASTVINA od AGRA. Nenašli jste potřebné informace k této rostlině?


Chcete se na něco konkrétního zeptat? K ceně výrobků, u kterých to Zákon o odpadech č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky