středa 3. května 2017

Sekačka adela

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Průběh testu bubnové sekačky BDR-5ADÉLA VARI, která dosáhla celkového hodnocení a umístila se na 4. Rozsáhlejší slovní hodnocení naleznete ve videu.


Bubnová sekačka Adéla - Spodní i horní disk bubnové sekačky ADELA BDR-5jsou plechové výlisky.

Tato královna bubnových sekaček je osazena poloprofesionálním motorem HONDA. Skladem 1ks – cena platí do vyprodání zásob. Popis: Prodám nevyužitou. ADELA je lehká, snadno ovladatelná a skladná.


Po sklopení řidítek ji můžete umístit i do zavazadlového prostoru osobního auta. Nový hnaný hřídel, řemen, ložiska na hřídeli. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen.

Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Stroje HONDA jsou technickým zbožím vyžadujícím řádný předprodejní servis a proto smí být prodávány výhradně autorizovanou prodejnou, formou. Podívejte se na kompletní sortiment. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bubnová sekačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Spodní i horní disk bubnové sekačky ADELA BDR-5jsou plechové výlisky. Sekačka je vybavena bezpečnostní brzdou žacího disku.


Na horním disku jsou otočně uloženy žací nože s oboustranným ostřím. Nůž vhodný pro sekačky ADÉLA. Povrchově kalený s houževnatým tělem nože.

Zaměnitelný u většiny sekaček VARI. ND sekačka ADÉLA Vybrané oddělení ND sekačka ADÉLA neobsahuje žádné zboží. Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi požadovaného zboží. Nabídnul rotační bubnovou sekačku k prodeji funkční stav minulý rok komplet nové ložiska uložení bubnu a hřídelí sekačka je sklopná pomocí hydrauliky, ihnet k použití chybí kryty a plachta.


Máte zájem o zasílání informací o slevách a cenových akcích? Napište zde svoji e-mailovou adresu. Zadáním již registrované adresy se odhlásíte.


Sháníte náhradní díl na sekačku na trávu? Zvolte KASUMEX, specialistu na náhradní díly na sekačky, křovinořezy a další stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky