středa 17. května 2017

Prodám sněhové řetězy na traktor

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Dále čerpadla na LKT 81T a 80litrů. Buďte na zimu připraveni s kvalitními sněhovými řetězy. Prodám sněhové řetězy na a kola, např. Nenechte se překvapit náhlým přívalem sněhu.


Vyberte si z naší bohaté nabídky sněhových řetězů. Diskuse, recenze a videa.

Vybírejte z naší různé řetězy , mezi nimi i řetězy na traktor. Všechny řetězy na traktor v naší nabídce jsou vyrobeny z vysoce pevných materiálů od společností s platnými certifikáty. Možnost odzkoušení ve Starém Kolíně. Více rozmeru švédského výrobce.


Sněhové řetězy na menší kola, nové, kvalitní zn. Carpoint, rozměry viz foto v příloze. Kalendář - blížící se akce (nahoře pod logem fóra): do kalendáře lze vkládat termín akce přímo autorem tématu v sekci poježdění a závody. Přdiám švédské hrotové sněhové řetězy , jeden pár na přední kola a jeden pár na zadní. SNĚHOVÉ A ZÁBĚROVÉ ŘETĚZY S HROTY.


GRIP jsou vybavené hroty pro lepší záběr a zvýšení stability stroje. Při výrobě jsou používány kvalitní legované oceli z předních světových oceláren s následným povrchovým tvrzením. Dlouhým vývojem těchto řetězů bylo dosaženo ideální konstrukce pro dosažení maximálního výkonu. Ideální volba pro práci v lese i na farmě.


Objednejte si sněhové řetězy již teď. Kontaktujte nás, rádi Vám pomůžeme vybrat optimální sněhový řetěz pro Vaše vozidlo. Je k němu i radlice na sníh a sněhové řetězy, vše jako nové.

Do poznámky napište, pro jaký traktor řetězy kupujete. Sada zimních řetězů na jednu nápravu. Vypínání náhonu, nafukovací kola spojka ,úplně NOVA.


Inzerát Prodam nove sněhové řetězy v okrese Jindřichův Hradec, cena 200Kč, od Mirek 0na Sbazar. Součástí je také návod pro použití – manuál. Osobní předání možné na trase Hlinsko – Chrudim – Pardubice, nebo Hlinsko – Chotěboř – Havl. Všechny řetězy nabízíme v provedeních žebříková stopa, H-stopa, obdélníková stopa, křížová stopa nebo šikmá stopa. V nabídce máme i vyprošťovací řetězy.


Tvar nepravidelny čtverec Vše NOVÉ. Vzácné málo vídané červené provedení s radlicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky