čtvrtek 18. května 2017

Kované hřebíky

Stačí nás jen kontaktovat a můžeme se domluvit na podrobnostech. Kování hřebíků,výchozí materiál kulatina 10mm,délka hřebíku cca 50mm. This video is unavailable. Jedinečné kované hřebíky pro každého kutila.


Vhodná do dílny nebo jen tak pro radost jako dáreček. V případě objednávky máte tyto možnosti dopravy a platby.

Dřevěné hřebíky našly široké uplatnění také z toho důvodu, že byly snadno dostupné a levné, mnohem levnější než hřebíky kované , v podstatě. V balení je ks hřebíků. Tesařské hřebíky do přiznaných trámů. Nejsou určené na pevné pojení.


Mají hlavně dekorativní funkci. Hřebík má překovanou hlavu cca mm. Cookies Co jsou cookies? Také prodáváme nerezové polotovar, pohony na brány a garážová vrata.


Stavební ocelové hřebíky , kolářské hřebíky , čalounické a dalších.

Různé délky, kvalitní hřebíky za dobré ceny. Ozdobné kované hřebíky Informace o použití Fotografie Ozdobné kované hřebíky může být použita pro osobní a komerční účely v souladu s podmínkami zakoupené Royalty-free licence. Originální kované drobnosti z naší dílny pro radost. DETAILNÍ FOTOGRAFIE PŘEDMĚTU NAJDETE NÍŽE POD TEXTEM!


Nevyužité čtyřhranné tesařské kované. Už učni vždy kovají hřebíky pro ranní rozcvičení. Ve výhni musí několikrát nahřívat polotovar než kus dokončí.


Mistr kovář vyrobí hřebík na jedno nahřátí. Podívejte se na dokonalost našich hřebíků a jejich hlav. Tyto kousky nedělal žádný učeň. Zkrášlete našimi hřebíky své stavby.


Zabýváme se výrobou, prodejem a dopravou kovaných polotovarů pro kovářské a zámečnické firmy, ale také pro zákazníky. Můžete si u nás zakoupit menší ručně kované výrobky jako jsou světla, kliky, kovaný nábytek, krbové soupravy, kované plastiky, interiérové doplňky, svícny, zvonice a mnoho dalších kovaných výrobků. Vítám Vás na stránkách mého kovářství, kde bych Vám rád představil svou práci a vše s ní spojené. Již let se věnuji uměleckému kovářskému.


Ručně kované ozdobné hřebíky ,délka cca 6-8cm. Zboží zasíláme poštou či spediterskou. Vyrobíme Vám v podstatě jakoli dlouhý hřeb.


Jinak Vám naše kovárna vyrobí po dohodě vlastně cokoli ,co dělávali vždy kováři.

Nerezové zábradlí, kované polotovary, bránové příslušenství. Dobrý umělecký kovář je schopen vyrobit prakticky vše. Záleží na jeho fantazii, umu, zručnosti, tvořivosti i citu pro detail i celek.


Také by měl být schopen vystihnout vkus a záměr zákazníka, který je na prvním místě. Kované výrobky, doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky