středa 3. května 2017

Borůvka patriot

Pension Boruvka in Spindlermühle reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen!

Obsahují velké množství vitaminů a minerálních látek, které příznivě působí na lidský organismus. Nejlepší jsou čerstvé, používáme i na džemy a marmelády. PŘEDNOSTI: Přestože patří k nižším odrůdám (dorůstá průměrně do 120cm výšky) dokáže mít výnosnost při dobrém roce až 9kg plodů z jednoho keře. Patriot patří k vyhledávaným odrůdám kanadských borůvek. Jedná se o rannější odrůdu se spolehlivým výnosem středně velkých plodů typicky modré barvy a výtečné chuti.


Mezi její další přednosti se řadí nižší vzrůst, odolnost vůči horším typům půd a dokonce snáší i více vlhkosti na kořenech než ostatní starší druhy. Obří borůvka PATRIOT (Vaccinium corymbosum Patriot ) patří mezi. Popis: Patriot je pozdnější mrazuvzdorná odrůda, nenáročná na.


Plody má středně velké, kulaté, světle modré, s výraznou, sladkou chutí.

Pro úspěšné pěstování borůvek s vysokou úrodností je rozhodující dostatek vláhy a kyselá půda. Sazenice sázíme do jámy o rozměrech cca x x. Plody jsou středně velké s typicky modrou barvou. Chuť je vínově sladká a velmi aromatická. Plody dozrávají téměř hromadně, sbíráme je již od poloviny července. Pro vyšší sklizeň doporučujeme opylovače = jinou odrůdu kanadské borůvky vysazenou poblíž.


Prosím o radu zkušených pěstitelů. Ale většina dlouhých větví se plazí po zemi. Pěstují ji nejen amatéři, ale hlavně je ve velkém vysazovaná na plantážích nejen v USA, ale také v Evropě.


Kanadská borůvka Bluecrop roste i tam, kde se jiným borůvkám nedaří. Sklízí se ručně i mechanicky. Chuťové sladké, aromatické. Dorůstá do výšky 5-m.


Kvete v průběhu května až června. Keine Kreditkarte nötig! Byla vytvořena pro terénní úpravy.


Hlavní funkcí závodu byl dekorativní, a později také začal pěstovat a sklízet chutné plody. Jeho charakteristickým znakem jsou vysoké dekorativní vlastnosti.

Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Ovoce začíná zrát na začátku července. Mezi nejčastěji pěstované odrůdy patří Blue crop, Patriot, Duke, aj. Podmínkou úspěšného pěstování borůvek je respektování specifických nároků a dodržování pěstitelské technologie.


Odrůdy borůvek jsou cizosprašné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky