pondělí 30. ledna 2017

Hroty proti ptactvu

Tam, kde nezabírají jiné způsoby plašení, určitě pomohou naše zábrany proti ptákům. Prodáváme pouze kvalitní a vyzkoušené ochranné hroty proti holubům, jiřičkám a jinému ptactvu. Hroty proti holubům a jiřičkám.


Garantujeme kvalitu a spokojenost s naším hrotovým systémem. Všechny nabízené hroty máme skladem v dostatečném množství.

Ochrana budov proti holubům a jinému ptactvu. Prodej, instalace a servis ochranných systémů proti ptactvu. Naše firma zajišťuje kompletní dodávku materiálu a služeb v oblasti ochrany proti ptactvu.


Instalujeme hroty – bodce proti holubům a. Ochranné hroty proti ptactvu o rozměru 50x10cm se 40-ti hroty. Spodní plastové uchycení: 3cm. Zabraňují dosedání ptákům na římsy, parapety, okapy atd.

Funkce hrotového systému je založena, na zabránění dosedu ptactva na chráněnou plochu, pomocí instalace plastových pásků osazených hroty z pružinové oceli. Na výběr máte ze tří nejúčinnějších variant zábran od instalace lankového systému, přes hroty až po sítě proti ptactvu. V kombinaci se správnou instalací se jedná o velice účinné zábrany proti ptactvu. Lišty s hroty a sítě proti holubům, špačkům, rackům či vlaštovkám.


Bojujete se škůdci neustále? Ochranu proti drobným ptákům ( např. vrabec,červenka,sýkorka) ,kteří usedávají a tvoří si hnízda na konstrukčních prvcích domů, zejména trámech, lze nejvhodněji řešit hrotovým systémem V8. Jiřičky a vlaštovky hroty Nerezové spojky pro křížení lanek pro výrobu lankové konstrukce dle Vašich potřeb.


Pokud budete mít o naše služby zájem, neváhejte nás kontaktovat. Zdarma Vám navrhneme nejvhodnější řešení kompletní ochrany a zábran proti holubům, jak a kam hroty a sítě proti ptactvu nejvhodněji použít. MT Hardy výškové práce Děkujeme, že jste nás kontaktovali. Nejčastěji se sítě upevňují pomocí háků, kotev a hmoždinek, do nihž se poté napne lanko tvořící rám pro samotnou síť.


Hrotový systém se používá zejména pro ochranu napadených říms, výčnělků z fasá parapetů a mnoho dalšího. Jako ochranu fasád a budov proti holubům a jinému ptactvu provádíme instalaci ochranných hrotů a ochranných sítí. Navrhneme a nainstalujeme ochranu proti holubům pro firmy i domácnosti. Provádíme dezinsekci i dezinfekci.


Zajistíme odbornou likvidaci trusu a kadaverů.

Přemnožení holubi způsobují značné škody na běžných budovách i architektonických památkách. Nabízíme hrotový a síťový systém. Celokovové bodce proti holubům a hroty proti ptactvu pro ochranu staveb.


Nejčastěji bývají používány na balkónech, říms na fasádách, hřebenů střech, okapů, lodžií apod. Velmi časté řešení proti usedavému ptactvu spočívající v instalaci tzv. Jedná se o soustavu ocelových hrotů přidělané k plastové (polykarbonátové) popř.


Zabýváme se instalací ochrany budov proti ptactvu. Zábrany proti holubům spočívají v pokrytí chráněné plochy hroty , které mechanickým způsobem zabrání dosedání ptactva na. Dodávka a montáž ochranných systémů proti holubům - sítě, hroty , lanka. Najúčinnejšia ochrana pred vtáčími hniezdami.


Proti hnízdění jiřiček, vlaštovek a dalšího ptactva, které staví hnízda pod střechou či špaletami oken, používáme speciální systém s hroty dolů. OCHRANNÉ SÍTĚ PROTI PTACTVU Síťové systémy jsou účinnou ochranou lodžií, balkónů, světlíků, ochozů věží atd. Třířadé nereznoucí hroty proti holubům, které zabezpečí povrch do šíře až cm. Nejprodávanější hrotová zábrana. Ochranné sítě – nejspolehlivější metoda ochrany proti ptactvu.


Ochranná síť pokryje celou problematickou plochu a zabrání tím přístupu ptactva. Síť se upíná na ocelové lanko, které je k podkladu připevněno pomocí kotvy, háků nebo hmoždinek a vrutů. Montujeme zábrany proti znečištění ptactvem. Sova - ochrana proti ptactvu Mapa stránek.


Funkce systému spočívá pokrytím chráněné plochy hroty , které mecha- nickým způsobem zabrání usednutí ptactva na ošetřenou plochu aniž by se. Represivní ošetření ploch od 1mm do 100mm a ošetření okrajů velmi širokých ploch. Je vhodny na holuby a racky.


Síťě proti holubům a síťování balkónů, lodžií a světlíků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky