pátek 20. ledna 2017

Korkový věnec

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Celoroční levandulo- korkový věnec. Vypichovaný věnec s láskou k vínu. Milujete víno a nevyhazujete korkové zátky z lahví?


Pak jste jich jistě nasbírali. Pusťte se do toho podle našeho návodu krok za krokem, který je jednoduchý a snadno zvládnutelný pakliže jste si nějaký ten rok korkové zátky uschovávali.

Adventní věnec malý Věnec o průměru cm. Korpus polystyren, použitý materiál: textilie, koření. Svíčky - čajové - možnost vždy po vyhoření doplnit novou náplň. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.


Velmi netradiční je například korkový věnec. Vánoční věnec vytvořený ze zátek vypadá dokonale rustikálně a zajisté bude budit pozornost. Jeho výroba je přitom více než snadná – stačí poslepovat korkové zátky.


Věnec můžete ozvláštnit třpytkami, umělým sněhem či velkou mašlí.

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Tento pin objevil(a) Eva Hradilová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Dekorace, věnce, svícny v e-shopu Dekorace-Anet. Malý televizní kabaret Zábavný pořad pro děti.


Hodina zpěvu Nejzábavnější vyučovací hodina na světě s. Výtvarné nápady pro malé šikovné ruce. Filharmonici na ulici Pořad v. Věnec taky můžete využít jako vánoční dekoraci a ozdobit ho například velkou mašlí. Možností, jak si s korkovými zátkami vyhrát, je ještě mnohem víc. Inspiraci naleznete v naší galerii.


Blíží se pomalinku období, kdy se už díváme na vhodné dekorace pro vánoční výzdobu. Nic přeplácaného, dle rčení „v jednoduchosti najdete krásu“. Pokud jste je již delší dobu nestřádali, pokuste se přemluvit majitele nějakého vinného baru, nebo budete muset udělat opravdu velkou oslavu. Korkový věnec Na korkový věnec budete potřebovat opravdu hodně zátek.


K období adventu patří věnec. Jak si vyrobit malovaný vá. Speciální nabídku Velikočních dekorací naleznete zde.

No a věnec je korpus, který používám už asi dva roky a jen mu obměňuji dekoraci. Korpus z psího vína jsem omotala břečťanem a doplnila větvičkami skalníku, mochyní, oříšky a šiškami. Věnec nechám také venku kvůli jedovatému skalníku. Doma by ho chtěl Bruník jistě ochutnat.


Medový proutěný věnec se slunečnicemi. Pistáciový věnec se žlutou muchomůrkou. Pak postupně na věnec nalepujte další zátky. Každou vrstvu nechte uschnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky