pátek 20. ledna 2017

Past na mravence

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

A jedna rada na závěr: pokud bojujete proti mravencům v kuchyni, zbytečně je nepřilákávejte nevhodným skladováním potravin. Poličky posypané cukrem nebo moukou nebo dózy upatlané od medu mravence zbytečně lákají do vaší spižírny. Mají velmi citlivý čich, potraviny proto uchovávejte v dobře těsnících nádobách a dodržujte čistotu. Na podzim se setkáte s faraony, červenými mravenci, kteří netouží po ničem jiném, než se ve vašem příbytku ohřát. Jaro je zase ideální dobou pro malé černé mravence, shlukující se pod fasádou, podél oken nebo u dveří.


Kvalitní výrobky na mravence působí kontaktně ještě asi dní po zaschnutí. To znamená že mravenec který přeleze přes ošetřenou plochu ještě po dnech po kontaktu s postřikem uhyne. Proto je důležité postříkané plochy nevysávat ani nevytírat aby se účinná látka nesetřela.

Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Postavte jim do cesty Past na mravence CATCH. Je nenápadná, ale účinná. Drobný zelený trojúhelníček vložíte mravencům do cesty a pak jen čekáte.


Lze uplatnit pro objednávky nad 5Kč Sleva se nevztahuje na produkty označené Prodej za velkoobchodní ceny. Odesláním e-mailové adresy udělujete souhlas. RAID nástraha na mravence ks Insekticidní nástraha k hubení mravenců Raid působí hodin denně a poskytuje tak velmi účinnou ochranu ať už v domech, bytech či venkovních terasách.


Jak zlikvidovat dotěrné mravence v domě či na zahradě? Máme pro Vás řešení - past na mravence ! Mravenci jsou přitahování do pasti, kde se nachází. Procházeli jste se okolo vašich stromů a všimli jste si všudypřítomných mravenců? Nejspíše ano, nicméně asi jste situaci nijak neřešili…. Dobrý den, na mravence je nejlepší mravenčí bufet – ten jako jediný obsahuje zpožďovač účinku, takže mravenec neuhyne ihne ale nakrmí jedem i larvy a. Past na mravence Jesenický vůdcovský lesní kurs – sonda do přípravy skautských činovníků feature reportáž „ Past na mravence ,“ odpověděl Grizlly na další všetečný dotaz, co že to jako vyrábíme.


Pro venkovní použití umístěte pastičky na místa cestiček mravenců ve vzdálenosti cca 3-m od sebe. Na mraveniště i mravence nalijte vroucí vodu. Přiveďte k varu konvičku nebo hrnec vody a okamžitě ji použijte venku na mraveniště nebo na velké shluky mravenců.

Návod k použití: Odtrhněte výčnelky na obvodu krmítka a položte krmítko u vstupu do mravenčího hnízda nebo na cestách, kudy lezou mravenci. Působení výrobku zpozorujete již po několika dnech. Po týdnech vyměňte past za novou.


V místech, kde nastražíte návnadu, nepoužívejte jiné způsoby hubení mravenců ani nezabíjejte lezoucí mravence - musíte jim umožnit. Gelová formule je pro mravence velmi lákavá a obsahuje složky, které působí smrtelně proti mravencům a jejich hnízdům. Pokud je výskyt mravenců velmi intenzivní, můžete použít více nástrah. Umístěte dvě nástrahy v místě, kde se mravenci vyskytují.


Popis produktu Farma pro domácí kolonii mravenců. Vytvořením jedné kolonie mravenců ještě nic nekončí. Nástrahy po týdnech vyměňte. Farma je připravena na další rozšiřování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky