úterý 31. ledna 2017

Čištění zahradních jezírek

O tom, že jezírko se udržuje jinak, než bazén, jsme tu psali již několikrát. Proto jistě už víte, že pokud vlastníte zahradní jezírko, můžete zapomenout na klasickou bazénovou chemii, byť se v jezírku koupete. Nejčastější dotazy majitelů zahradních jezírek. Spoustu let nám chodí e-maily či telefonáty s dotazy od vás, majitelů zahradních jezírek. A trápí vás více méně stejné problémy, proto jsme si dali práci a sepsali nejčastější dotazy, na které vám odpovídáme.


Doufám, že si zde každý najde tu potřebnou informaci.

Ale pište nám dál, rádi vám vše zodpovíme. Obecně: Čištění vody v zahradním jezírku zajišťují především bakterie, které ve vodě spotřebovávají. Pro radost z čisté vody! Princip čištění zahradních jezírek a rybníků.


Proč provzdušňovat nádrže a jezírka? Ekologická směs biologických kultur pro čištění zahradních jezírek. Urychluje rozklad nečistot organického původu, projasňuje vodu, udržuje biologickou. Zabýváme se kompletními realizacemi zahradních jezírek na klíč od návrhu po pravidelný servis.


Provádíme jednotlivé dílčí práce včetně čištění jezírek a likvidace řas.

Dodáváme ryby, vodní rostliny, solitérní balvany a čistě přírodní přípravky pro údržbu jezírka během roku. Součástí naší nabídky je pravidelná údržba, revitalizace stávajících. Většina majitelů zahradních jezírek už ví, že během zimy by na dně nemělo zůstat žádné větší množství usazenin, zejména listů, částí bahenních a vodních rostlin, řas a jiného živého (organického) materiálu. Nezáleží na tom, jestli je tento „materiál“ ještě živý. Jezírkové vysavače slouží k vyčištění vodní plochy od nečistot.


Pomáhají nám s údržbou jezírka. Realizace zahradních jezírek na klíč Brno, zrealizujeme vše od malých okrasných jezírek až po velké koupací jezírka a biotopní nádrže. Poskytujeme i celoroční servis, který zahrnuje čištění, opravy a přípravu na změnu ročního období.


V posledních deseti letech došlo k velikému pokroku v oblasti filtračních technologií zahradních jezírek a dá se říci, že současné nejlepší filtry, které osazujeme do našich realizací, jsou velice snadno udržovatelné a jejich čištění netrvá déle než minut. Extra účinné bakterie do jezírek a rybníčků. Jak na správné čištění zahradních jezírek ? Vysavače pro zahradní jezírko - čištění a vysávání jezírek. Vodní chemie pro zahradní jezírko - úprava vody, čištění proti řasám. Prostředky pro zimní období – zazimování zahradních jezírek.


Jarní čištění jezírka spočívá v tom, uvést jezírko zpět do původního stavu, odstranit ze dna kaly, které způsobili ryby přes zimu, zapojit zpět filtraci, aby jezírko začalo opět ožívat a zarůstat vegetací tak jak jsme zvyklí přes léto a hlavně, aby Vaše zahradní jezírko bylo ozdobou Vaší zahrady. U zahradních jezírek jako u všech vodních děl je důležité zajistit cyklus vody. Směs unikátních biokultur pro čištění zahradních jezírek.


A to z důvodů výměny plynů (kyslík do vody, škodlivé plyny z vody).

Filtrace je v jezírku z hlediska udržení biologické rovnováhy velmi důležitá až nezbytná, podílí se na odbourávání organických látek a zamezuje velkému výskytu řasy. Pokud jste také propadli kouzlu zahradních jezírek a pořídili si nějaké na zahradu, pak také možná dobře víte, jaká je to nesnáze, když vám voda v. Směs nepatogeních liofilizovaných bakterií, určených pro čištění zahradních jezírek. Provzdušňovač AQUAOZON PZje zařízení sloužící k udržování kvality vody v zahradních nádržích a jezírkách.


U jezírek , kde je použití fólie naprosto nezbytné je čistá voda zajištěna pomocí filtračního systému, který musí být správně navržen. Externí filtry se často obchází zbudováním tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky