pátek 20. ledna 2017

Šutka bazén

Kvalitní prostředí pro relaxaci a aktivní odpočinek ve spojení s vodními radovánkami. Postaráme se, abyste se cítili jako v ráji. Aquacentrum Šutka nabízí svým návštěvníkům možnost využít 50m plavecký bazén , výukový bazén a relaxační bazén.


Významným součástí areálu je 50ti metrový plavecký bazén. Kromě 50m bazénu zde naleznete aquapark s mnoha atrakcemi a taobogány.

Odpočinout a zrelaxovat se pak můžete v parních lázních nebo ve finských saunách. Vítejte, tak tohle je bazén Šutka ! Bazén má tribunu pro až 4diváků a dokonce tobogány, jeden o délce metrů a druhý metrů. Dalšími vodními atrakcemi jsou divoká řeka, dětské brouzdaliště s prolézačkou, vodopá vířivka, relaxační bazén a skluzavka. Pro milovníky wellness jsou v areálu k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími. Celý areál je plně bezbariérový.


K dispozici je zde 2parkovacích míst či nedaleká autobusová zastávka „Čimický háj“ – pouze zastávky od stanice metra Kobylisy.

Bližší informace na tel. Relaxační bazén - Relaxační bazén se nachází v aquaparku přímo vedle vodního baru s občerstvením. Jeden z nejmoderněji vybavených plaveckých areálů v české republice je známý jako aquacentrum Šutka a denně láká stovky nadšených lidí toužících po zábavě i odpočinku. Svým návštěvníkům může nabídnout padesátimetrový bazén pro zaryté milovníky plavání, vířivku pro ty, jež rádi odpočívají a nechají se rozmazlovat bublinkami, divokou řeku, na které.


New and clean swimming area. Huge swimming pool for swimmers. Bazény v tomto areálu využívají nejmodernější technologii úpravy vody s ozonizací a použitím UV lamp.


Bazén je nerezový, vhodný pro plavání miminek od měsíců, teplota vody cca °C. Jedná se o zcela uzavřený prostor pouze pro účastníky kurzu plavání – výukový bazén , šatnové zázemí se sprchami, dětský koutek a prostor pro sušení vlasů – u výukového bazénu nejsou klasické skříňky, pro cennosti slouží skříňky na Kč. Rozhodně se neflákáme a pilně pracujeme na vypouštění, čištění a veškerých úpravách, které je třeba každoročně při odstávce zajistit tak, aby bazén opět mohl dále sloužit vám po zbytek roku.


Iveta k Bazén Sokol Královské Vinohrady Dobrý den, prosím o odpověď, zda když mám zaplacené členské příspěvky do sokola, zda je Pavel k Plavecký areál Jedenáctka VS Škoda, že sem píší pouze ti kteří jsou nespokojení a nenapíšou ti, kteří jsou spokojení. Bazén s akvaparkem se staví už více než let. Definitivní dokončení je plánováno do 30. Výukový bazén 12x6m (30°C), 50m bazén (27°C) možnost sportovních aktivit rodičů v průběhu výuky (plavecký výcvik dospělých, sauna).


Tak včera přijel na zastávku Čimický háj Alexandr Fanta. Ideální podmínky nabízí Šutka nejen pro kované sportovce, ale také pro kondiční a rekreační plavce.

Závodníci si mohou užít jednu ze tří pražských „padesátek“, tedy padesátimetrový bazén na délku. Kde je v Čestlicích 50m bazén ? Vždyť je tam mezi všemi těmi atrakcemi jen takový krcálek, který nemá ani 25m. Pro plavce zcela nepoužitelné zařízení, to je jen pro blbnutí s dětmi. RELAXAČNÍ BAZÉN : je vhodný pro plavání dětí od měsíců do let. Teplota vody v bazénu je 29°C.


Naleznete zde 50m bazen , maly aquapark s nekolika tobogany, virivkami,. Naše organizace pro Vaše děti připravuje letní příměstské plavecké tábory. Pro letošní sezónu jsme v Aquacentru Šutka připravili čtyři turnusy.


Bazén o délce metrů a hloubce až 30m Vám poskytuje dostatečný prostor pro kondiční a ve vyhrazených drahách i pro sportovní plavání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky