pondělí 23. ledna 2017

Termotaška velká

Termotaška NEobsahuje bisfenol A, PVC ani další škodlivé látky. Tato vrstva je umístěna mezi tkanou textilii tvořící vnější vrstvu a vnitřní vodě odolnou vrstvu PEVA. Stylová velká termotaška s proužkovým vzorem, praktickým nastavitelným popruhem a dvěma uchy je úžasná pro uchování chlazené zeleniny a ovoce, dezertů, salátů a podobně. Velká plážová termotaška Polar Gear.


Taška má jednu velkou chladící komoru a jednu. Praktická víceúčelová termotaška se stříbrnou izolační vrstvou.

Taška je vybavena dvěma krátkými popruhy a jedním dlouhým popruhem přes rameno. Hlavní část se zapíná na zip a vejde se do ní lahví o objemu 1. Kvalitní termotaška uzavíratelná na zip. Chladiace tašky sa budú.


Skvělý pomocník na pláž, dovolenou, nebo převoz chlazených potravin z obchodu. Jutová termotaška - velká. Kulatá termotaška s uchem, mater. Skládací chladicí taška Stockholm.

Zabalit do ní můžete vše, co by mělo zůstat studené – vodu, občerstvení, ovoce. IKEA - FRAKTA, Nákupní taška, velká , , Snadno se čistí - stačí jen opláchnout a nechat uschnout. Při skladování zabere málo místa, protože ji můžete. Detail produktu Do obchodu 5Kč Růžová termotaška na svačinu Navig.


Popruh lze použít k přibalení ručníku. Příslušenství není součástí. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a. Tuto termo tašku využijete na každodenní nákupy, ale je vhodná také na pikniky, na zahradu, na chatu či chalupu.


Taška se hodí pro každého, kdo tráví hodně času na cestách či potřebuje přivést vychlazený dárek. Nerezové vakuově izolované termosky na jídlo se vyznačující vysokými izolačními vlastnostmi a kvalitním dílenským zpracováním. Reklamní předměty a dárky s vaším propagačním potiskem.


Množstevní a věrnostní slevy Vyberte si. Tyto stránky mají bez podpory Javascriptu velmi omezenou funkčnost, prosím zapněte si podporu Javascriptu ve Vašem prohlížeči. Termoobal na plechovku i velká chladící taška nejen na plechovky.


Také prodáváme i termobatoh a chladící box Jamie Oliver. Tato svačinová termotaška v retro stylu staré školy je vybavena izolačním prostorným hlavním prostorem s rolovacím horním víkem a může pojmout až plechovek. Malá jutová termotaška Vnější povrch z jutového plátna, izolační vrstva z husté pěny, vnitřní povrch hliník Vnější bavlněná kapsa pro snadný.

Pokud nebude zboží dle vašich představ, můžete nám ho nepoškozené vrátit do dní BEZ UDÁNÍ DŮVODU! Dříve to bylo pouze dní, ale to nám přišlo. Skvělé použití při grilovaní nebo pikniku s přáteli a rodinou. S uchy pro snadné přenášení. Baleno v dárkovém sáčku Seasons.


Brown´s STANDARD alebo Wide-Neck udržiava teplotu (chlad i teplo), neprepúšťa vlhko a ľahko sa čistí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky