pondělí 23. ledna 2017

Modrá archeoskanzen

Archeoskanzen Modrá , velkomoravské opevněné sídliště středního Pomoraví z 9. Reviews Visit of the aquarium is a must. Modrá befindet sich am östlichen Fuße des Marsgebirges in der Mährischen Slowakei. Das Dorf erstreckt sich entlang des Modranský potok an dessen Einmündung in die Salaška und bildet im Süden mit Velehrad eine zusammenhängende Bebauung.


Nordwestlich erhebt sich der Hügel Hrušová (3m).

Je významným subjektem názorně osvětlující jednu z nejvýznamnějších etap našich národních dějin. Přijeďte a poznejte naši dávnou minulost. VÝLETY ZA POZNÁNÍM ve spolupráci s Krajskou radou seniorů hl. Archeologický skanzen v Modré se nachází v lokalitě původního velkomoravského osídlení, v těsném sousedství Velehradu, km od Uherského Hradiště.


Nezáleží, jestli jedou za obchodem, na víkend anebo na delší pobyt. Nově budované Centrum Slováckých tradic se nachází v obci Modrá u Velehradu. Tento projekt je spolufinancován Evropskou uníí.

This attraction is next door to the Ziva Voda attraction. This is a typical medieval village where the different structures are well preserved and the way. V Modré u Velehradu na jihovýchodní Moravě stojí velkomoravské opevněné sídliště středního Pomoraví. Když jsem parkovala na bezplatném parkovišti, pršelo. Veligrad - boj o hradiště.


Rekonstrukce historické bitvy z doby Velké Moravy. Blíží se konec školního roku a přišel tak i čas výletů. Druhý stupeň letos absolvoval výlet s nádechem dějepisné exkurze.


Ubytovací jednotky mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením , televizi se satelitním příjmem a bezplatné bezdrátové internetové připojení. Výstavba byla financována ze zdrojů EU, MMR ČR, obce Modrá a sponzorských darů. Víš o akci, která se zde koná?


Velkomoravské opevněné sídliště středního Pomoraví z. Skanzen se nachází v místě původního velkomoravského osídlení, v těsném sousedství Velehradu. Prostě veliká spokojenost. Ukázka vesnice z dávné doby, vyhlídková věž a expozice Živá voda u nedalekého hotelu.


Oficiální stránky Obce Modrá.

Bude polojasno až oblačno, místy přeháňky nebo bouřky. Summary: The archaeological open-air museum in Modra – Great Moravian settlement of the Morava river middle basin is situated near Uherske Hradistě on the road. Naštěstí to byla jen přeháňka, po chvilce se vyčasilo a tak nic nebránilo vyrazit za poznáním.


Jedná se o realizaci ideální představy o podobě slovanského opevněného sídla z 9. Máte možnost nejen shlédnout jak žili Slované, ale i vyzkoušet si dávná řemesla, ochutnat speciality, shlédnout původní plodiny, keře i stromy. Hotel Skanzen zvenčí i zevnitř. Prohlédněte si kvalitní fotografie ubytovacího zařízení včetně jeho vnitřního vybavení. Show Instant Engagement Rate. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni.


Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Skanzen leží v obci Modrá , asi km severozápadně od Uherského Hradiště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky