pátek 20. ledna 2017

Zahradní traktor prodám

Prodám nože do zahradních traktorů. Inzerát byl odebran z oblíbených. Sroj je v krásném originálním stavu a plně funkční. Je úplně nový, nepoužitý, ještě v záruce.


HP, 2l, Mulčovací hlava, 2. Praktický zahradní traktor s žacím ústrojím se dvěma noži a 240litrovým sběrným košem.

Velmi spolehlivý motor chytá na cvrknuti. Pomohu zajistit dopravu po celé Čr a Sk. Podívejte se prosím na mou celou inzerci traktorů. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Preisvergleich App zum Download!


Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Jetzt neu oder gebraucht kaufen.

Prodej a servis zahradních traktorů. Exner Zdravím, zajímal by mě vozík za traktůrek a jaký typ traktůrku by jste doporučili, aby byla možnost připojení sněhové radlice. Hlavní válec se točí na ložiskách. Dobré zahradní traktory jsou zárukou perfektního, rychlého a velmi pohodlného posečení trávníku na všech typech zahra práce je navíc spojena s. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky zahradní traktory, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky zahradní traktory na Vámi zvolené téma inzerce. Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! GO motoru,bez TP, delší dobu stála, takže bude potřeba trochu doladit,více info po tel. Důvod prodeje traktoru je prodej části pozemku a zahradní úpravy zbylé části pozemku, které již nevyžadují tak výkonný a velký traktor. Jediný univerzální přední závěs vám zajistí využití veškerého příslušenství, které lze k traktorům přidělat.


Díky univerzálnímu závěsu je výměna příslušenství hračka. Záběr sekaní je 102cm a má dva nože. Zde naleznete inzeráty s tématikou traktory bazar. Traktor je určen pro pravidelný celoroční provoz. Tak v tom případě jste u nás správně.


Zemědělská technika to jsou hlavně traktory. U nás najdete traktory všech značek, například Zetor, John Deer, New Hollan McCormick a další. Sleva - prodám káru za traktor, rozměry ložné plochy: délka - m, šíře – m, cena 3. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů ZAHRADNÍ TRAKTOR.

Projděte si inzeráty prodam zahradni traktor na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Prodam nebo vymenim iveco daily valnik do 3. Vymena mozna auto-moto,minibagr, traktor apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky