čtvrtek 26. ledna 2017

Odzimování bazénu

Mountfield: specialista na zahradní techniku, zahradní nábytek a zahradní bazény. Prodejny a servisy najdete po celé České republice. Jak odzimovat bazén bývá od majitelů bazénů předmětem mnoha dotazů.


Jak na odzimování bazénu Zima pomalu končí a je zapotřebí k odzimování bazénů. Před každou novou sezónou je především potřeba bazén důkladně vyčistit od všech vodních, mechanických a rostlinných nečistot. Po odkrytí plachty nebo fólie z hladiny bazénu odstraňte větší mechanické nečistoty (listí), které se během zimy do bazénu mohly dostat. Příprava bazénu na novou sezonu je jednoduchá. Zde nalznete produkty, které Vám pomohou s jeho znovuuvedením do provozu.


Zahrnuje několik kroků, které umožní bezproblémové zprovoznění bazénu a veškerých přidaných technologií, jako jsou např. Jarní odzimování bazénu. V čištění bazénů, úpravách bazénové vody a dalších servisních úkonech máme jako firma BazenExpres.


Neváhejte se na nás obrátit. Před koupací sezónou musíme bazén očistit od vodních, mechanických a rostlinných nečistot. Vyluxujeme dno bazénu a vyčistíme stěny.


Připravíme váš bazén na novou sezónu. Zkontrolujeme a zprovozníme filtrační zařízení a změříme hodnoty vody. Ideální čas pro odzimování nastává, když se venkovní teplota dlouhodobě drží nad 10°C.


Odzimování se provádí před zahájením nové koupací sezóny. Váš bazén si pár měsíců žil docela stranou pozornosti. Nic nepotřeboval a nic vám nepřinášel. Ale teď nastal čas vyhrnout si rukávy a pustit se do práce.


Přitom odzimování se skládá z několika jednoduchých kroků, které zvládnete i sami. Po důkladném mechanickém vyčištění stěn a dna bazénu přijdou ke slovu i přípravky bazénové chemie. Rádi byste po zimě zase zprovoznili svůj bazén?


Jsme specialisté na servis bazénů, a po dohodě fungujeme NONSTOP. Opravdu, mít „žabí“ vodu v našem bazénu není nic, co by nám přidalo na náladě. V horkých letních dnech je bazén doslova chrámem pro ochlazení. Zavolejte nám a objednejte si odzimování svého Compass bazénu od nás.


První jarní koupání po zajarnění ( odzimování bazénu ) Čtěte více rad. VIDEO: Jak vyčistit Compass bazén bez práce. Samočisticí systém Compass Vantage - šetří. Ještě před tím, než se do odzimování pustíme, bychom si měli připravit potřebnou bazénovou chemii. DOPORUČUJEME, POKUD SE VENKOVNÍ TEPLOTY USTÁLÍ NA 15°C, ABY SE BAZÉN CO NEJDŘÍVE ZPROVOZNIL, ALESPOŇ DO ÚSPORNÉHO REŽIMU.


Zatím co zazimování bazénu chrání bazén před. Základním krokem je především začít novou sezónu s čistotou. Servis všech druhů bazénů. Kompletní odzimování a zazimování všech typů bazénů, celoroční údržba.


Diagnostika závad a hledání. Zazimování bazénu by mělo proběhnout v době, kdy se minimální noční teploty vzduchu ještě nedostávají trvale pod bod mrazu a teplota vody je mezi až 15°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky