středa 25. ledna 2017

Travní hnojivo expert

hier Ihren expert Elektrofachmarkt in Ihrer Nähe und viele Aktionsangebote. XXL-Sortiment mit über 80. Bequem online bestellen! Vyberte si správné jarní trávníkové hnojivo , podzimní trávníkové hnojivo , sezonní hnojivo , startovací hnojiva pro výsev nových trávníků, hnojivo proti mechu nebo proti plevelům. Mezi nejoblíbenější patří hnojivo Travin.


Krystalické trávníkové hnojivo je vodou rozpusté hnojivo určené k výživě všech druhů trávníků.

Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Granulované hnojivo na trávníky obsahuje základní živiny (dusík, fosfor, draslík) ve vyváženém poměru a hořčík v síranové formě. Charakteristika produktu.


Hnojivo obsahuje všechny základní živiny ve vyváženém poměru. Toto hnojivo je vhodné ke hnojení všech druhů trávníků – sportovních i okrasných. Expert je koncentrované minerální hnojivo určeno ke hnojení trávníků, jak sportovních, tak i okrasných.


Současně obsahuje hořčík v síranové formě.

Přípravek obsahuje správný poměr železa, které napomáhá ke zdravému růstu. Hnojivo na trávníky s guánem je čistě přírodní organické hnojivo bez přídavku průmyslově vyráběných složek. Unser neuer Online Shop - direkt online bestellen oder im Markt reservieren. Tekuté trávnikové hnojivo NPK 15-3-so železom, je koncentrované minerálne hnojivo, obsahujúce základné živiny dusík, fosfor, draslík vo vyváženom pomere.


Jeho jedinečné složení a jemná granulace umožňují. Obsažené železo potlačuje výskyt mechu v trávníku. Hnojivo Expert proti mechu aplikujeme rovnoměrně za použití rozmetadla nebo rovnoměrným rozhozem na posečený trávník. Balení kg vystačí na jednu dávku pro 8m2. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Tradiční hnojivo pro všechny druhy rostlin doma i na zahradě. Přispívá k bohatší tvorbě květů. Fragen, Wünsche, Anregungen? Kontaktieren Sie uns direkt!


Laufenden über aktuelle Angebote! Jetzt alle Markenartikel bequem online bestellen oder im Fachmarkt reservieren. Hledáte to pravé hnojivo pro Váš trávník?

Nabízíme hnojiva pro různé druhy trávníků a různá roční období. EXPERT PLUS trávnikové hnojivo. Súčasne obsahuje horčík v sírnej forme. Obsiahnuté železo potláča výskyt machu v trávniku. Expert je kapalné hnojivo na všechny druhy trávníků k použití po celé vegetační období.


Intenzivně zatěžovaný trávník by se měl hnojit každých dní. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Veškeré informace o produktu.


Na tato místa bychom měli zvolit velmi odolnou travní směs.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky