pátek 20. ledna 2017

Velké boříkovy lapálie

Příběhy všech tří částí jsou čtivé, hemží se jednoduchými a rychlými dialogy, vtipnými prohozy, klukovským žargonem i situační komikou. Funkce je dostupná pouze pro přihlášené. Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.


Tak jsme tady zas, naše správná parta z Holešovic. Tam jsme se my čtyři narodili a na.

Správná parta čtyř kluků z Holešovic, do které patří Čenda, Vašek, Aleš a samozřejmě Bořík prožívají stále svá klukovská dobrodružství, která. V dětství jedna z mých nejoblíbenějších knih, přestože jde vlastně o vykrádačku, adaptaci, přepracování legendárního Mikuláše. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Získaly velké sympatie u kluků i. Kniha vypráví o čtyřech kamarádech. Boříkovi, Čendovi, Mirkovi a Alešovi.


Humoristické klukovské příběhy pro starší děti.

Stalo se vám někdy, že jste byli v průšvihu a nevěděli proč? Odtud se odvíjí jejich dobrodružné příběhy. Jsou popsány lehkých žargonem a. Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze.


V knize objevíš trochu jednoduchých a rychlých dialogů, vtipných prohozů i klukovský žargon. Ako mnoho iných spoločností poskytujúcich svoje služby na internete, aj my využívame cookies, pixely a ďalšie technológie. V tomto článku vám popíšeme. Generovaný, orientační výčet dalších tvarů tohoto slova.


Nejnižší ceny 4výdejních míst spokojených. Bořík, Čenda, Aleš a Mirek mají tajnou základnu na Trojském ostrově. Beletrie pro děti a mládež. Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup. Jako mnoho jiných společností poskytujících své služby na internetu, i my využíváme cookies, pixely a další technologie.


Contents Obsah Ahoj, kluci a holky! BOŘÍKOVY LAPÁLIE Jak jsme překvapili paní.

Počet stran 1Ke stažení pdf Ukázka. Dnes nabízíme nové čtenářské generaci už čtvrté vydání. Albatrosu v této úpravě. Vazba tuhá, desky lamino. Veselá knížka příběhů školáka Boříka a jeho holešovické party baví čtenáře již více než let.


Všechny jejich klukoviny a průšvihy se. Na svém kontě má však mnohem více knih, většina z nich je určena dětem. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední.


Vojtěch Steklač sedmdesátiny. Dneska na to vzpomínám s nostalgií, protože se v té době objevovaly v. Učebnice, odborná literatura.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky