pondělí 30. ledna 2017

Samonavíjecí buben

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Samonavíjecí buben s hadicí na stlačený vzduch 10m. Tento samonavíjecí buben byl navrženy tak, aby zajistil vysokou účinnost. Nástěnný buben s 20m zahradní hadicí, určený k zavlažování. Automatické navíjení hadice vč.


Objednávejte na Svarecky-obchod. Profesionální samonavíjecí buben pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci s hadicí na vodu dl.

Profesionální automatický naviják pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci je vybavený. Certifikovaný samonavíjecí buben zemnícího kabelu o maximální délce 20m. Chybí aretace, aby se hadice samovolně neodvíjela.


Buben samonavíjecí na vodu GF REWall m. Buben je upevněn na kloubu umožňujíci boční náklon. Výhodou je komfortní vytahování hadice s minimální silou, její aretace v libovolné pozici a následné rychlé automatické navíjení zpět do bubnu. PIUSI pro hadici průměru 25mm a délky až. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Podívejte se na naši nabídku elektrických i pružinových navíjecích bubnů. Nabízíme také balancéry a vyvažovače pro průmysl.


Vnější průměr hadice mm Vnitřní. Toto obchodní sdělení slouží pouze jako informativní charakter a týká se novinek, akčních produktů a slev na e-shopu. Souhlas se poskytuje na dobu do.


Bubny jsou celonerezové konstrukce se samonavíjením hadice a montáží na stěnu.

Naviják je vyroben z velmi odolných materiálů. Uvnitř navíjecího bubnu je zabudován pružinový. Ideální samonavíjecí produlužovací kabel 20m do dílny i garáže, šetří místo i čas při skladování elektrického kabelu. Snadné použití, efektivní nabíjení doma, v kanceláři či na cestách.


Vhodné i pro fotoaparáty, MPpřehrávače, a další zařízení sc. Elegantně řešený naviják do dílny, nebo garáže. Pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci je.


Určený na jednoduché navíjení hadice. Kolíky pro montáž bubnu na zeď jsou. Pro těžko přístupné plochy je možné použít hadici s aplikační tyčí. Tato umožňuje přesné dávkování solanky na chodníky, schody, terasy, apod. Kvalitní samonavíjecí prodlužovací kabel 12m, vhodný do dílny, garáže i na zahradu, otočný držák pro připevnění na stěnu či strop.


Kvalitní nerezový samonavíjecí buben s automatickým pružinovým zpětným chodem má své uplatnění na benzínových pumpách, automyčkách, dílnách. Vybírejte si Vozíky na hadice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových. Buben automatický samonavíjecí se zahradní hadicí m Konstrukce:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky