pondělí 23. ledna 2017

Trojzubec plastový

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Spona plastová trojzubec dílná, šířka mm, délka mm, výška mm, určená pro dětské bezpečnostní pásy.


Spodní průvlek mm, boční průvleky mm, horní průvleky mm. Kvalita a pevnost je pro nás prioritou.

Kovový trojzubec je jasnou volbou pro prémiové výrobky. Vhodný na klíčenky, helmy, obojky pro psy apod. Plastový trojzubec se skládá ze tří dílů.


Tato plastová spona má mírně prohnutý tvar, proto se skvěle hodí na výrobu outdoorových náramků neboli paracord. Dva díly se dají zacvaknout jednotlivě (nemusíte je zacvakávat najednou). Kaufe Plast Pt Kunstoff im Preisvergleich bei idealo.


Rozměry: průvlek 1cm, délka 3cm, výška 4cm.

Zatím zde nejsou žádné recenze. V katalogu nemáme podrobnější informace o trojzubec plastovy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Pro zobrazení cen v Eurech si přepněte měnu v horní liště. Ak ste spokojní, povedzte to všetkým.


Ak nie ste spokojní, napíšte to nám. Kovovo plastový trojzubec - je pevný, zároveň omezí škody po např. Pevnostní plastový trojzubec vyrobený z acetalu. Vhodný zejména pro výrobu opasků a obojků pro psy.


Trojzubec využijete k výrobě šlí, speciálních popruhů apod. Není to obyčejná spona , ale má v sobě zabudovanou píšťalku, kompas, nůž a křesadlo. Nová kolekce plastového kování vhodná k výrobě obejků pro psy, ledvinek a jiného galanterního zboží. Silné plastové kolíky pro kotvení tkaných a netkaných mulčovacích textilií. Kolíky v délce 17cm a šířce 5cm.


E-shop i kamenná prodejna, trojzubce plastové, zacvakávací, dvoudílné, trojzubce. Laclová spona plastová na popruh ( kšandy) šíře mm.

Spona trojzubec s píšťalkou a kompasem šíře mm. Tělo spony je kovové a trojzubec naopak plastový. Vnější rozměry spony jsou: délka - 50mm, šíře - 24mm.


Vnitřní šíře průvleku je 20mm. Vďaka svojmu prehnutému tvaru je vhodný tiež na výrobu obojkov pre psov. Díky této úpravě má trojzubec stejné vlastnosti až do -20°C. Spojení touto sponou je rychlé a vysoce pevné.


Funkce:uchycení k opasku, spojovatelnou rychlozavírací sponou s vysokou pevností. Náhradní plastový nůž Al-ko, který je vhodný zejména pro elektrické strunové sekačky TE 6a TE450. Nie je to obyčajná spona, ale má v sebe zabudovanú píšťalku, kompas, nôž a kresadlo.


Spona - plastový trojzubec s pojistkou, pro popruh šířky 50mm, které také naleznete v naší nabídce. Díky posuvné pojistce lze trojzubec zajistit proti rozepnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky