úterý 31. ledna 2017

Demon křovinořez

Vysoká tráva, dvojmetrová pŕhľava, ostnaté kríky aj vyschnuté stromy. V podpoľaní je vždy čo kosiť. Klasická elektrická kosačka, elektrická strunová kosačka,. DEMON v ČESKÉ REPUBLICE.


Pro tuto značku zajišťujeme odborný servis a technické poradenství, držíme plnou záruku 24měsíců, záruční a pozáruční servis. Jeho schopnosti sahají od ořezávání okrajů trávníku až po odstraňování tvrdých houští.

Skvělá cena z něj činí ideální volbou pro ty, kteří hledají levné a spolehlivé řešení pro domácí použití. Velký a výkonný křovinořez vyrobený s kompletním příslušenstvím. Náhradní osa hřídele k motorové kose 7z 7mm D. Demon Fuxtec A FUXTEC 44mm dugó A Demon 40mm dugó Hiteles mért adatok! Nem az a baj, hogy nem jo a Demon.


Lehet vele vágni, szélezgetni, stb. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Startér do vyžínačů, křovinořezů.

Nový model nejprodávanějšího křovinořezu. Univerzální nastavitelná rukojeť umožňuje snadné a přesné ovládání. Demon RQ4od března a zatím funguje bez problému. Základem je výkonný motor, který je řazen do kategorie poloprofesionálních nástrojů vhodných kromě drobných zahradních úprav i na pokos větších ploch.


Počet servisních míst v ČR a jejich adresy v záručních podmínkách neuvedeny, dle webových stránek u autorizovaných prodejců. Součástí balení je dvouzubý kotouč, klíč na svíčku, popruh a ochranné brýle. Křovinořez jsme dostali prodejcem sestavený a připravený k provozu. Ergonomicky tvarované rukojeti a vylepšená konstrukce umožňuje pohodlné a bezpečné používání, bez zbytečné námahy. Speciálně navržená a tvarovaná rukojeť umožňuje pohodlné a. Motorová strunová sekačka s 2-taktním motorem o objemu ccm, chromovaný píst, vakuový japonský.


Na druhou stranu délka používání, respektive sečení trávy je omezena kapacitou akumulátoru. Přesto si tento typ křovinořezu nalezne své příznivce díky mobilitě, absenci kabelu (riziko přeseknutí) a menšímu hluku. Určitým hendikepem však může být nižší výkon. Výkonný křovinořez s bohatým příslušenstvím skvěle poseče trávu a poradí si s křovinami a houštím. Je vybaven vysokým výkonem, objemnou palivovou nádrží i nastavitelnou rukojetí.


Někdy hůře startuje a zahřívá se. Buď na menší plochy nebo na náhradní díly. Tento nástroj splňuje všechny bezpečnostní normy.

Díky širokému příslušenství, je křovinořez vybaven na každou situaci a okolnost. Dům a zahrada - Krovinorez Demon bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Výměnou za travní nebo pilový kotouč můžete křovinořez snadno přizpůsobit tomu, co právě děláte – od vyžínání trávy na zahradě až po těžkou práci v náročném terénu.


Magnetický držák blokovacího trnu umožňuje bezpečnou, snadnou a rychlou výměnu kotouče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky