pátek 20. ledna 2017

Řeřicha semena

Kresso je oblíbená odrůda hlavně u pěstitelů, kteří neradi čekají dlouho na výsledek své práce. Roste totiž velmi rychle a zároveň je i. Bio Řeřicha Kresso - semena Bio Řeřichy Bio Řeřicha Kresso rychle vyrůstá a má veliký výnos. Pěstujeme ji na parapetu či ve skleníku.


Bio semínka jsou z ekologického zemědělství podle norem EU.

Sklízíme mladé rostlinky vysoké - cm. Prodej semene zeleniny, rostlin, květin a bylinek. Velká nabídka osiv a semen jako jsou rajčata, papriky, různé bylinky a další plodiny. Má výraznou chuť a aroma.


Podporuje trávení, zlepšuje imunitu a léčí infekce. BIO semena řeřichy - prodej bio semen řeřichy. Hodí se jak do skleníku tak i na okenní parapet.


Vítejte na našich stránkách semena.

This video is unavailable. Klíčky řeřichy patří mezi nejčastěji používané v kulinářství. Mají specifickou, spíše ostřejší chuť. Patří mezi bohatý zdroj vitamínů A, PP.


Podle potřeby ji v meziřadí okopeme nebo proplečkujeme, abychom odstranili plevele a půdu zkypřili. Jestliže je příliš hustá, protrháme ji a vyjednocené rostliny použijeme doma v kuchyni, třeba nakrájené na chleba s máslem nebo do salátů, chutnají příjemně pikantně. Klíčky bio řeřichy jsou velmi oblíbené nejen pro svůj vysoký obsah vitamínů a minerálních látek, ale také pro svůj pozitivní vliv na podporu látkové. BIO (semínka na klíčení) Zdrojem zdraví prospěšných látek, které si můžete pěstovat sami, je velice chutná řeřicha. Leppidium sativum) je jednoletou brukvovitou bylinkou.


BIO 2g Řeřicha se s oblibou používá do salátů, RAW dresingů nebo jako ozdoba polévek. Naklíčená řeřicha působí blahodárně při jarní únavě, ale její účinky pocítíte během celého roku. Mladé lístky řeřichy se s oblibou používají jako přísada do salátů, majonéz, sýrů a vajíček nebo jednoduše k dozdobení chleba s máslem. Vedle naklíčených lístků můžete konzumovat také lístky dospělých rostlin. Díky silnému aroma je řeřicha vhodná také ke kořenění.


Zdravý den Bio řeřicha semena na klíčení 2g. Sklízet můžete už až dní po výsevu.

Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Pokud chcete mít nepřetržitou dodávku řeřichy, sejte semínka každých dní. Svědčí jí slunné místo, například na okenním parapetu. Půdu ale vyžaduje řeřicha neustále vlhkou.


Za normálních podmínek vám semena vyraší už za 2-dny. Lodyhy se v horní části větví, listy jsou peřenoklanné, listy rostoucí u země jsou výrazněji stopkaté. Květy jsou uspořádané v hroznech na vrcholech stonků, jsou bílé nebo načervenalé a jen asi mm velké. Zvládne ji vypěstovat úplně každý a je hezkou ozdobou kuchyňského okna. Semínka prodávají v každém zahradnickém centru pod názvem řeřicha setá nebo řeřicha dánská.


Nať obsahuje velké množství vitaminu C, což se hodí zejména v zimě a předjaří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky