pátek 12. května 2017

Poštovní schránky do dveří

Nabízíme schránky různých rozměrů a velikostí , ze kterých můžeme libovolně vytvářet sestavy o větším počtu kusů. Poštovní schránky Kortan - let na trhu. Uvedená cena je včetně kompletace do sestavy, cena odpovídá ks schránky. K uvedené ceně za schránku vč.


Velký sklad , rozsáhlý e shop.

Dodáváme poštovní schránky a jejich sestavy po celé ČR s možností montáže. Montáž zahrnuje dopravu na místo, demontáž a likvidaci starých schránek a namontování nových schránek. Richter Czech a dalších.


Vhozové sklapky jsou integrovány do čelní desky, stejně jako plastové jmenovky. Kromě prodeje jednotlivých poštovních schránek se také zabýváme výrobou a prodejem kompletních sestav. Vyrábíme a dodáváme poštovní schránky do dveří.


Nerezové poštovní schránky do panelových a bytových domů nabízíme také do sestav.

Kliky, zámky a poštovní schránky Vložky, FAB, zámky, čísla popisné, věšáky, úchytky a petlice Nabízíme široký sortiment, který souvisí s kováním a zboží zaměřené na vložky, FAB, zámky, petlice, zavírače dveří, čísla popisné na dům, úchytky, věšáky a související dveřní a bytové doplňky. Výška 1mm, šířka 2mm, hloubka od 315. Samostatné poštovní schránky Modely T-0 T-a T-jsou určeny pouze pro vnitřní použití a mohou být použity jak samostatně, tak v sestavě. Modely T-0 T-0 T-0 T-a T-mohou být použity jak samostatně, tak v sestavě a to s použitím čelního panelu nebo bez něj. Dále nabízíme i schránky a sejfy na pistole, nanospreje pro jejich ošetření, zámky na zbraně.


V e-shopu naleznete poštovní schránky v provedení pozinkovaný plech, plechové, plastové, nerezové, antické, skleněné a další typy schránek pro vnitřní a venkovní prostory. Listovní schránky vhodné pro panelové domy , rodinné domy, stavební firmy, domovy důchodců, kancelářské budovy, úřady apod. Nabízíme také montáž schránek a mnoho dalších doplňkových služeb. Schránky do zděného slopku, nebo plotu - Jsou vyráběny buďto jako jednotlivé schránky s čelní deskou pro zazdění. Schránky jsou standardně vyráběny v RAL, nebo nyní více už také z nerez oceli.


U některých typů, lze měnit před zabudováním hloubka schránky dle potřeby. Vhoz na dopisy je mnohem decentnější forma poštovní schránky, pokud nemáte na. Dopisní a novinový vhoz Počet produktů: 2. Pokud máte dřevěné dveře a potřebujete olemovat otvor na vhazování pošty a dopisů, nabízíme vám dopisní vhoz s. Odpověď můžete očekávat do pracovních dnů.


Z kvalitnějších materiálů je vhodný nerez, tyto poštovní schránky jsou vhodné i do exteriéru do horších povětrnostních podmínek.

Speciální schránky k zazdění - strana 1. Na základě konkrétního požadavku zpracujeme cenovou nabídku za velkoobchodní ceny. Nerezová poštovní schránka 1xD0je určena pro vestavbu do zdiva, nebo plotového pilíře. Kromě toho, že Vám do ní bude chodit pošta, může také hezky vypadat. Sestavy do pevného dílu dveří.


Jak vybírat a nakupovat zboží Jak správně vybrat typ schránky. Ceníky schránek Montáže schránek Služby ke schránkám Foto. Nabízíme poštovní schránky typ TS-AZK , které umožňují doručení listovních zásilek bez vstupu doručovatele do objektu , tedy jsou plněny vpředu a vybírány vzadu. V naší nabídce naleznete ocelové poštovní schránky panelákového typu, vhodné do nástěných sestav nebo pro jednotlivé použití, schránky s tubusem pro letáky a časopisy, schránky s bezpečnostním sklem.


Nevíte-li si rady při výběru kování, zámku či cylindrické vložky nevěšte hlavu. Podívejte se do jednoduchého návodu, který najdete v horním menu. Hodnocení produktu:. Vrchní díl závěsu ( pantu ) - do dveřního křídla.


Zakování se provádí po dokončení povrchové úpravy dveřního křídla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky