čtvrtek 28. července 2016

Skleněný demižon 20l

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Kaufe 20l im Preisvergleich bei idealo. Hodnocení produktu:. Vyroben z kvalitního skla schváleného pro styk s potravinami.


Neopletený skleněný demižon k uskladnění vína, moštů, slivovice atd. Holý demižon může být ve sklepě chráněn proti rozbití vložením do ocelového nebo plastového koše. Predaj vinárskych potrieb online. Všetko potrebné pre Váš vinohrad a výrobu vína.


V ponuké máme rôzne veľkosti sklenených demižónov, ktoré môžete. Skleněný opletený demižon - l. Materiálem pro výrobu demižonů je sklo, takže obsah nepřejímá žádné cizí pachy. Odber možný v sobotu v BA - Devínska Nová Ves, Charkovská 30. Schau Dir Angebote von ‪20l‬ auf eBay an.


Riesenauswahl an Markenqualität. Pevný plastový kôš, odolný vôči nárazu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ukázka jednoduchého postupu pro vyčištění demižonu.


Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zapl. Opletený demižon 20l na víno, mošt, slivovici apod. Vložen v ocelovem koši vystlany slamou.


Asi už na dekoraci, ale záleží na novém majiteli, nic mu není i hrodlo je OK. Nalezeno v garáži po úklidu. Větší obsah, cca - litrů. Případně mohu i dovést, ale záleží kam.


Kč - 9Kč Přidat do porovnání. Uzávěr není součástí demižonu. Poznámka: Fotografie je pouze ilustrativní. Kvalitní skleněný demižon o objemu litrů od italského výrobce.


Používá se pro výrobu a uchovávání lihovin, např. Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodám tento starý skleněný demižon, nepoškozený, čistý, dříve používaný na slivovici a ovocné víno. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


Demižón - pohár 5l sklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky