pátek 29. července 2016

Zelený květináč

Květináč na zábradlí zaujme svým originálním vzhledem. Matně zelený nástěnný keramický květináč PT LIVING Globe. Dodání 1-týdny - Květináč. Samozavlažovací truhlík COMBI 56cm, zelený.


Keramický květináč Laos green s průměrem 44cm a výškou 55cm má zelenou lesklou glazuru.

Vhodný do interiéru a exteriéru. Kulatý květináč z provázku doplněný igelitovou vložkou rozzáří každou domácnost. Pěstujte květiny jednoduše - samozavlažovací květináč Gje nejen designovým doplňkem, ale také velice praktickým pomocníkem při p. Všechny produkty jsou ručně vyráběné. Pokud ve vašem interiéru zapustil kořeny minimalismus, tyhle kousky budou živnou půdou pro jeho eleganci i svěžest. Moderní vysoký květináč s kruhovou základnou značky Kaemingk bude s tou správnou rostlinou ozdobou každého interiéru i exteriéru.


Jeho rustikální vzhled je umírněn bukovými nohami, a ačkoli se díky nim zdá, že je čistě interiérový, na zahradě či balkóně se bude vyjímat. Být blíž přírodě, ale mít možnost využívat všech pozitiv tepajících měst?

Vytvořte si zahradu ve svém bytě. Inovativní značka Plastia navrhuje. Značka Rosti Mepal přichází s převratným řešením, kterým je tento květináč.


Byl vyvinut tak, abyste v něm mohli bylinky pěstovat i na kuchyňské lince! Doprava zboží do kg (kategorie M). Ceny poštovného se nesčítají. Výslednou cenu poštovného určuje produkt s největší hmotností. Překvapivě jednoduchý design, dvoudílné barevné provedení, speciální.


Je vyrobený z vysoce kvalitního, lehce omyvatelného materiálu, odolný vůči mrazu a povětrnostním vlivům. Máte balkón se zábradlím a přemýšlíte, jak si ho zkrášlit? Tento květináč je přesně pro Váš balkón!


CYLINDER - M - hnědý I tradiční květináč může být nesmírně zajímavý! Klasický, kulatý tvar válce a skvělý design je. Květiny dokážou vnést do kousek přírody i tam, kde byste to nečekali. A od teď vám mohou dělat společnost všude, kde si jen zamanete, aniž byste. Matný plastový obal na květináč , obsahuje vnitřní nádobu pro sázení rostlin (která má přepad zabraňující přemokření), tato nádoba se po osázení.


Tvar květináče je mírně hranatý s průměr.

Zelený květináč z pálené hlíny je vhodný především na zahradu, na terasu, balkón nebo před dům. Vážení zákazníci, prodejní ceny jsou dostupné výhradně registrovaným uživatelům. V současné době zboží dodáváme pouze velkoobchodním partnerům a. Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku. Odeslaný text bude doručen na adresu ivana.


Světle zelený keramický obal s dekorem šupin od dánské značky Bloomingville pozvedne každou rostlinku na designový kousek. Nejlépe se v něm bude cítit. Závěsný květináč v provedení imitace ratanu se hodí na terasu, do pergoly i do interiéru.


Díky samozavlažovacímu systém zajišťuje optimální koloběh. Sháníte venkovní květináč , který by vynikal nejen svými vlastnostmi, ale i vzhledem? U nás si jistě vyberete! V naší nabídce najdete květináče různých materiálů, tvarů, velikostí i barev.


Pro každou zahradu, balkon a terasu máme ten pravý květináč. Vybírat můžete z klasických, designových i samozavlažovacích květináčů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky