pátek 29. července 2016

Ocelové pletivo

Montáž pletiva - pletivo vám rádi namontujeme, poptejte nás! Galerie realizovaných montáží. Nejlepší ceny na českém trhu - díky velkému objemu prodeje můžeme nabídnout nejlepší ceny! Vyrábíme žebérkové pletivo na zakázku dle požadavků, zvládneme libovolné kombinace drátů. Využití jako drátěné pletivo na plot, dekorace, klece či kryty.


Domů PLETIVOVÝ PLOT - Svařované pletivo.

Pletivo MINI objednávejte v našem e-shopu. Jsme výhradními dovozci průmyslových plotů , chovatelských pletiv, kovaných plotů, garážových vrat (výklopná, dvoukřídlá, sekční, rolovací) a bran všech typů. Oceľové pozinkované drôty, z ktorých vyrábame naše pletivá, pochádzajú výlučne od osvedčených EUROPSKYCH výrobcov, čo je zárukou kvality a dlhej životnosti vyrobených pletív.


Proč upřednostnit poplastované pletivo Plot jako takový plní důležitou funkci. Nejen, že vymezuje náš obytný prostor, ale také zabraňuje vyběhnutí dětí na silnici nebo útěku domácích mazlíčku z našeho pozemku, a tím jim poskytuje bezpečí. Zaregistrujte se a získejte slevu. Začněte registrací do systému, ta Vám přinese základní slevu téměř na celý sortiment (výjimky jsou označené).


Tažené ocelové černě žíhané dráty se používají především jako předtahové dráty, vázací dráty ve stavebnictví nebo pro třídírny druhotných surovin, chmelové dráty.

Zvárané pletivo je pevnejšie ako štvorhranné pletivo. Montáž je jednoduchá a rýchla, na stĺpiky s montážnou drážkou sa prichytávajú nerezovými alebo plastovými svorkami. Je možno si vybrat ze širokého sortimentu čtvercových, ale i obdélníkových ok. Lacné pletivá, ploty a oplotenie - a ďalší sortiment klasických, chovateľských, priemyselných, lesníckych druhov pletív a oplotenia.


Nejběžnější a nejžádanějsí typ pletiva pro všeobecné a univerzální použití v zahradách, kolem domů, prům. Detailní popis produktu. Tento bistro stolek je vyroben ve stylovém pletivo designu. Představují klasické pletivo , které patří ke standartům k oplocování.


Vyznačuje se velkou estetickou životností. Poplastované pletivo zelené, zelenomodré - nepoužité, ale poškozené (viz. fotografie) - BEZ ZÁRUKY ! DOPRAVA ZDARMA - při celkovém nákupu nad 7. Design: Galio, crossmedia Developer. Z našeho pohledu je pletivo bez ND jednodušší na montáž z hlediska kvalitnějšího a jednoduššího vypnutí pletiva. Odporúčame ho použiť na oplotenie záhra športovísk, či verejných priestranstiev.


Naša spoločnosť sa zaoberá aj výstavbou a realizáciou plotov, dlažieb, obkladov a montážou kovových plotových výplní, brán a braniek. Ploty, pletivo , oplotenia a plotové systémy, brány, bránky nájdete v našej ponuke. Navyše len u nás poštovné zdarma pre vybrané kraje!

Nabízíme sloupky čtvercového průřezu (6 8 10 1nebo 1mm) ve variantách pro zabetonování nebo našroubování do podezdívky. Pozinkované pletivo - nepoužité, ale poškozené (viz. fotografie) - BEZ ZÁRUKY ! Drát průměru mm, žárově pozinkované ocelové jádro, oko mm. Voliérové pletivo Chovatelské svařované sítě ( voliérové pletivo ) je víceúčelový produkt vhodný pro chov domácích zvířat. Slouží k výrobě voliér, klecí, terárií, kotců, králíkáren, atd. Levné pletivo , plotové dílce, branky, brány, sloupky a veškeré příslušenství pro stavbu vašeho nového plotu s kamennou prodejnou a skladem v Brně.


Ocelový drát tažený černě žíhaný. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Dodáme Vám kompletní nové oplocení.


PLOTY - PLETIVO - jsme firma, která se zabývá internetovým prodejem plotů a kompletního oplocení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky