pondělí 25. července 2016

Hecht 900 koza na řezání dřeva

Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Skládací hliníková podpěra na řezání dřeva. Je vhodná pro polena do průměru 30cm. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. HECHT 9- koza na řezání dřeva.


Hliníkový stojan držák na řezání dřeva 80x72x85cm Hmotnost kg. Lehká koza pro řezání dřeva. Více jak 20let se zabýváme prodejem a servisem.

Použitý materiál - ohýbaný plech tloušťky mm, rozměry x 72. Jsme odborníci na přepravu velkých a objemných zásilek. Ozubená dosedací plocha. Koza je vyrobena z pozinkovaného. Přihlásit se Nový zákazník.


Můj účet zákazníka Mé objednávky Nastavení. Vyrobeno z plechových profilů. Vhodné do průměru 30cm a hmotnosti materiálu kg. Rozměry × × cm. Nakoupit můžete i bez registrace.


Prodáváme pouze originální zboží. Záruční i pozáruční servis. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Samosvorná koza - držák pro řezání dřeva.


Jednoduchý a účinný systém sevření dřeva vlastní vahou mezi zuby stojanu. Vhodné jak pro použití s motorovou, tak ruční pilou.

Výpočet dávky mateřského mléka na den pro kojence Co když jí dítě pevnou stravu? Jak poznám, že dítě pije příliš mnoho nebo příliš málo mléka? Vnitřní zuby brání prosmekávání kulatiny během krácení. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).


Zahradní technika Plzeň Princl. Vše pro dílnu a zahradu. Produkt byl přidán do objednávky. Nákupní košík je prázdný. Stojan na řezání dřeva Hecht 901.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky